801

Odp: Rozmowy niekontrolowane

telefonem nawet sie nie namaczysz pisac sciagi smile Moj kolega pisze na kartkach i kladzie na kolanach, niby prymitywne a jeszcze go nikt nie zlapal, i zawsze ma 1 (poslkie 6)

Ex Emg 81 /60 ->Dunlop GCB-95 -> Valveking 112 (Celestion Vintage 30)
Nie mam polskich znakow!

802

Siada się z kimś kto się nauczył, to najlepszy sposób tongue Niestety zwykle oprócz mnie bardzo mało osób umie zadany materiał...

803

Ściągi się zwija w ruloniki i chowa... w stanik i nikt mnie jeszcze nie złapał, a zawsze się udaje... to na kartkówki, a jak wiem, że pójdę do odpowiedzi, bo jest moja kolej to też robię ściągę, zakładam sweterek lub bluzkę z odpowiedniej wielkości dekoltem, ściągę wklejam w środek na wysokości dekoltu, a jak odpowiadam udaję , że się drapię, lub, że stanik poprawiam big_smile

804

ja wkładam ściąge w przezroczysty długopis lub pisze na kartce i chowam do rękawa

"Śmiejcie się ze mnie, że jestem inny, ja śmieję się z was że wszyscy jesteście tacy sami,
Epiphone Les Paul Custom + Laney CUB 12R+Dunlop GCB95
takamine eg260c WR

805 (edytowany przez pendalec 2011-01-12 20:28:03)

O, widzę, że tu się o ściągach mówi...
Najlepszy jest telefon, to fakt. Dlatego kupiłam z dotykowym wyświetlaczem, taka pomoc naukowa w liceum big_smile
świetny sposób na ściąganie to etui na okulary (dla okularników). Chowasz ściągę do środka, delikatnie przykrywasz ściereczką i zostawiasz etui otwarte i jak nauczyciel idzie, widzi ściereczkę. Najlepiej co jakiś czas ściągać okulary i tam wkładać, wtedy jest uzasadnienie, czemu pudełeczko otwarte big_smile
Dobre są też ruloniki na gumce, co jak się naciągnie i puści, to się chowa w rękawie big_smile

No i ściągi na podeszwach. Tego sposobu, o dziwo, nauczyli nas... nauczyciele, podczas przygotowań do obchodów 65-lecia szkoły smile

,, Marność nad marnościami, proszę towarzyszy,
jeden dużo gada, drugi milczy w ciszy..."

806

Anka napisał/a:

Ściągi się zwija w ruloniki i chowa... w stanik i nikt mnie jeszcze nie złapał, a zawsze się udaje... to na kartkówki, a jak wiem, że pójdę do odpowiedzi, bo jest moja kolej to też robię ściągę, zakładam sweterek lub bluzkę z odpowiedniej wielkości dekoltem, ściągę wklejam w środek na wysokości dekoltu, a jak odpowiadam udaję , że się drapię, lub, że stanik poprawiam big_smile

big_smile I za to kocham plec piekna!

Nie mam polskich znakow!

807

Chce ktoś pizzę? Bo już nie mogę zjeść... tongue

Poza byciem gitarzystą, jestem wielkim fanem gitary. Kocham ten cholerny instrument. - Steve Vai
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100
GG: 7365993

808

A ja zgłodniałem... Jaką masz?

"Va'esse deireádh eap eigean..."

809

Meksykańską. Ale jednak już wcisnąłem big_smile

Poza byciem gitarzystą, jestem wielkim fanem gitary. Kocham ten cholerny instrument. - Steve Vai
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100

810

Najlepszy sposób na ściąganie to ściąga na soczewkach kontaktowych. 100% bezpieczeństwa.

811

...

Idę zrobić kolację.

"Va'esse deireádh eap eigean..."

812

hahaha xD dialog : grziesiek-par ..jebłam xD:P....a co do sciag długopisy z neta;P...albo na telefonie...albo na podeszwie.. ale to juz było ;pxD

813

U nas nauczycielka zostawiła pomoc naukową na ścianie, zorientowała się w środku lekcji. Gdy już niebyłą nam potrzebna. Choć stwierdzam że ściąga wczepiona w podeszwę sprawdza się jedynie przy biurku.

"...to nie sztuka zabić kruka tylko gołym tyłkiem jeża."
Schecter Omen Extreme Floyd Rose
Line 6 Spider IV 75

814

W soczewkach? Spróbuje jutro na sprawdzianie z matmy smile Zobaczymy czy bedzie uwierać...

Pizza? Pizza!? Gdzie pizza???

Epiphone Futura CUSTOM Prophecy EX, Cort KX-5 Katana, Fender CD-60 + Laney IRT Studio (CRATE FW 15R) + Harley Benton G212 V30 + Digitech Bad Monkey + MXR M-116 Fullbore Metal + Zoom G3X

815

Już przetrawiona tongue

816

wole nie myslec jak teraz wyglada smile

Nie mam polskich znakow!

817

W każdym razie pizzy meksykańskiej już nie przypomina big_smile

818

Ja jak muszę ściągać to piszę na malutkiej karteczce ściągę lub dostaję od kolegów wydrukowaną czcionką 5 tongue teraz taki myk, że jak jest ławka to składa się z blatu i metalowej konstrukcji. Ja wkładam ściągę w tą szparę między metalową konstrukcję a blat ławki i jak potrzebuję to troszeczkę ją wysuwam i do tej pory nikt mnie nie złapał. Najśmieszniejsze jest to, że kiedyś zapomniałem wyjąć ściągę spod ławki, a zorientowałem się dopiero jak wyszedłem z klasy. Tydzień później wyjąłem ją spod ławki xD

819

Kiedyś zapomniałam o sprawdzianie z WOS-u. Nie umiałam, więc szybko na matematyce zrobiłam kilka ściąg. Na szczęście na sprawdzianie były pytania opracowane przeze mnie na ściądze. Napisałam wszystko i zadowolona oddałam kartkę.
Kiedy jedna z nich wyleciała mi z kieszeni (nie wiem, jak) i spadła wprost pod jego nogi...
Nauczyciel szybko ją podniósł, popatrzył, oddał mi ją i powiedział ,,Mam nadzieję, że się tylko z niej uczyłaś przed sprawdzianem...", po czym wyszedł z klasy (bo przerwa była).
I mi się upiekło big_smile

820

Kręcilismy dzisiaj czołówkę do studniowki big_smile ale było zajebiście smile jestem cholernie ciekaw jaki będzie ekeft końcowy po zmontowaniu filmu smile

821

Takie filmy są cudowne! Widziałam kilka i jeśli klasa jest super zgrana, wychodzi małe arcydzieło! big_smile

822

Myślę, że akurat w tym przypadku bylyśmy zgrani jak nigdy smile ale trzeba poczekać na efekt końcowy wink

823

To świetnie, że chociaż wtedy możecie się dogadać...
Sami wymyślaliście, co będziecie robić w czołówce? big_smile
I co zrobiliście?

824 (edytowany przez grzesiek2805 2011-01-16 14:16:31)

Tak, sami. Obmyślaliśmy scenariusz w szkole, ale i tak wszysko na bieżąco wychodziło inaczej. Ogólnie jesteśmy zadowoleni smile
PS. Dziś nareszcie moja wyczekana studniówka big_smile

825

phfy...cwaniak:P

826

Udanej zabawy:)

827

Nie narób dzieci tak przy okazji!
Studia i dzieci nie idą w parze big_smile

PS. Wybacz, to może być niegrzeczne, ale muszę... Pisze się ,,bieżąco" tongue

828

[video]http://www.youtube.com/watch?v=e3fqE01YYWs[/video]

Wciąż nie mogę wyjść z podziwu, jak taka muzyka słuchana dość głośno na słuchawkach może wpływać na moją psychikę.

Epiphone G400 CH r. 2006 + Roland Cube 30X
gg:5122421

829

jak to musi dzialac na psychodelikach o_0 ,mozna przezyc niezwykly trip , dzieki Rouge smile

830

Zawsze do usług smile Polecam posłuchać i innych planet wink Miło ze strony panów z NASA, że coś takiego nagrali big_smile

Epiphone G400 CH r. 2006 + Roland Cube 30X
gg:5122421

831

Extra. Cos podobnego mozna uslyszec na plycie floydow w pomejach (poczatek).

Nie mam polskich znakow!

832

grzesiu jak tam?:D leczysz kaca?:D

833 (edytowany przez dancio101 2011-01-16 13:41:35)

Dokładnie taki sam dźwięk był w Stalker Cień Czarnobyla w laboratorium X18, w magazynie.
(edit)
Wiem! To odgłos centralnego ogrzewania! big_smile

"...to nie sztuka zabić kruka tylko gołym tyłkiem jeża."
Schecter Omen Extreme Floyd Rose
Line 6 Spider IV 75

834

ania1921 napisał/a:

grzesiu jak tam?:D leczysz kaca?:D

Albo zastanawiasz się, czy już jesteś ojcem...? ;>

835

ee przepraszam, za kogo wy mnie uważacie?

836

za GłodzillE:D

837

No więc tak:
Zakładamy z kumplami zespół big_smile i w tym tygodniu pierwsza proba na takie rozeznanie w terenie, wiecie o co kaman. Mamy ustalone kilka kawałkow, w tym SDM - Majka i przerobilem solo ze skrzypiec na gitarę i teraz mam pytanko jak się Wam podoba samo solo jak i brzmienie smile
http://w519.wrzuta.pl/audio/9mdHMkGcM00/majka_solo

838

bez podkładu to ja ci gówno powiem smile

839 (edytowany przez grzesiek2805 2011-01-17 11:25:23)

proszz
[video]http://www.youtube.com/watch?v=nVR6FnMuUyM[/video]
tylko my chcemy to przerobic na pełoskładowy kawałek smile
edit: dokladnie od 3:19

840

mnie sie tam bardzooo podoba;D