Odp: Rozmowy niekontrolowane
telefonem nawet sie nie namaczysz pisac sciagi
Moj kolega pisze na kartkach i kladzie na kolanach, niby prymitywne a jeszcze go nikt nie zlapal, i zawsze ma 1 (poslkie 6)
Nie mam polskich znakow!
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
telefonem nawet sie nie namaczysz pisac sciagi
Moj kolega pisze na kartkach i kladzie na kolanach, niby prymitywne a jeszcze go nikt nie zlapal, i zawsze ma 1 (poslkie 6)
Siada się z kimś kto się nauczył, to najlepszy sposób
Niestety zwykle oprócz mnie bardzo mało osób umie zadany materiał...
Ściągi się zwija w ruloniki i chowa... w stanik i nikt mnie jeszcze nie złapał, a zawsze się udaje... to na kartkówki, a jak wiem, że pójdę do odpowiedzi, bo jest moja kolej to też robię ściągę, zakładam sweterek lub bluzkę z odpowiedniej wielkości dekoltem, ściągę wklejam w środek na wysokości dekoltu, a jak odpowiadam udaję , że się drapię, lub, że stanik poprawiam ![]()
ja wkładam ściąge w przezroczysty długopis lub pisze na kartce i chowam do rękawa
O, widzę, że tu się o ściągach mówi...
Najlepszy jest telefon, to fakt. Dlatego kupiłam z dotykowym wyświetlaczem, taka pomoc naukowa w liceum ![]()
świetny sposób na ściąganie to etui na okulary (dla okularników). Chowasz ściągę do środka, delikatnie przykrywasz ściereczką i zostawiasz etui otwarte i jak nauczyciel idzie, widzi ściereczkę. Najlepiej co jakiś czas ściągać okulary i tam wkładać, wtedy jest uzasadnienie, czemu pudełeczko otwarte ![]()
Dobre są też ruloniki na gumce, co jak się naciągnie i puści, to się chowa w rękawie ![]()
No i ściągi na podeszwach. Tego sposobu, o dziwo, nauczyli nas... nauczyciele, podczas przygotowań do obchodów 65-lecia szkoły ![]()
Ściągi się zwija w ruloniki i chowa... w stanik i nikt mnie jeszcze nie złapał, a zawsze się udaje... to na kartkówki, a jak wiem, że pójdę do odpowiedzi, bo jest moja kolej to też robię ściągę, zakładam sweterek lub bluzkę z odpowiedniej wielkości dekoltem, ściągę wklejam w środek na wysokości dekoltu, a jak odpowiadam udaję , że się drapię, lub, że stanik poprawiam
I za to kocham plec piekna!
Chce ktoś pizzę? Bo już nie mogę zjeść... ![]()
A ja zgłodniałem... Jaką masz?
Meksykańską. Ale jednak już wcisnąłem ![]()
Najlepszy sposób na ściąganie to ściąga na soczewkach kontaktowych. 100% bezpieczeństwa.
...
Idę zrobić kolację.
hahaha xD dialog : grziesiek-par ..jebłam xD:P....a co do sciag długopisy z neta;P...albo na telefonie...albo na podeszwie.. ale to juz było ;pxD
U nas nauczycielka zostawiła pomoc naukową na ścianie, zorientowała się w środku lekcji. Gdy już niebyłą nam potrzebna. Choć stwierdzam że ściąga wczepiona w podeszwę sprawdza się jedynie przy biurku.
W soczewkach? Spróbuje jutro na sprawdzianie z matmy
Zobaczymy czy bedzie uwierać...
Pizza? Pizza!? Gdzie pizza???
Już przetrawiona ![]()
wole nie myslec jak teraz wyglada ![]()
W każdym razie pizzy meksykańskiej już nie przypomina ![]()
Ja jak muszę ściągać to piszę na malutkiej karteczce ściągę lub dostaję od kolegów wydrukowaną czcionką 5
teraz taki myk, że jak jest ławka to składa się z blatu i metalowej konstrukcji. Ja wkładam ściągę w tą szparę między metalową konstrukcję a blat ławki i jak potrzebuję to troszeczkę ją wysuwam i do tej pory nikt mnie nie złapał. Najśmieszniejsze jest to, że kiedyś zapomniałem wyjąć ściągę spod ławki, a zorientowałem się dopiero jak wyszedłem z klasy. Tydzień później wyjąłem ją spod ławki xD
Kiedyś zapomniałam o sprawdzianie z WOS-u. Nie umiałam, więc szybko na matematyce zrobiłam kilka ściąg. Na szczęście na sprawdzianie były pytania opracowane przeze mnie na ściądze. Napisałam wszystko i zadowolona oddałam kartkę.
Kiedy jedna z nich wyleciała mi z kieszeni (nie wiem, jak) i spadła wprost pod jego nogi...
Nauczyciel szybko ją podniósł, popatrzył, oddał mi ją i powiedział ,,Mam nadzieję, że się tylko z niej uczyłaś przed sprawdzianem...", po czym wyszedł z klasy (bo przerwa była).
I mi się upiekło ![]()
Kręcilismy dzisiaj czołówkę do studniowki
ale było zajebiście
jestem cholernie ciekaw jaki będzie ekeft końcowy po zmontowaniu filmu ![]()
Takie filmy są cudowne! Widziałam kilka i jeśli klasa jest super zgrana, wychodzi małe arcydzieło! ![]()
Myślę, że akurat w tym przypadku bylyśmy zgrani jak nigdy
ale trzeba poczekać na efekt końcowy ![]()
To świetnie, że chociaż wtedy możecie się dogadać...
Sami wymyślaliście, co będziecie robić w czołówce? ![]()
I co zrobiliście?
Tak, sami. Obmyślaliśmy scenariusz w szkole, ale i tak wszysko na bieżąco wychodziło inaczej. Ogólnie jesteśmy zadowoleni ![]()
PS. Dziś nareszcie moja wyczekana studniówka ![]()
phfy...cwaniak:P
Udanej zabawy:)
Nie narób dzieci tak przy okazji!
Studia i dzieci nie idą w parze ![]()
PS. Wybacz, to może być niegrzeczne, ale muszę... Pisze się ,,bieżąco" ![]()
[video]http://www.youtube.com/watch?v=e3fqE01YYWs[/video]
Wciąż nie mogę wyjść z podziwu, jak taka muzyka słuchana dość głośno na słuchawkach może wpływać na moją psychikę.
jak to musi dzialac na psychodelikach o_0 ,mozna przezyc niezwykly trip , dzieki Rouge ![]()
Zawsze do usług
Polecam posłuchać i innych planet
Miło ze strony panów z NASA, że coś takiego nagrali ![]()
Extra. Cos podobnego mozna uslyszec na plycie floydow w pomejach (poczatek).
grzesiu jak tam?:D leczysz kaca?:D
Dokładnie taki sam dźwięk był w Stalker Cień Czarnobyla w laboratorium X18, w magazynie.
(edit)
Wiem! To odgłos centralnego ogrzewania! ![]()
grzesiu jak tam?:D leczysz kaca?:D
Albo zastanawiasz się, czy już jesteś ojcem...? ;>
ee przepraszam, za kogo wy mnie uważacie?
za GłodzillE:D
No więc tak:
Zakładamy z kumplami zespół
i w tym tygodniu pierwsza proba na takie rozeznanie w terenie, wiecie o co kaman. Mamy ustalone kilka kawałkow, w tym SDM - Majka i przerobilem solo ze skrzypiec na gitarę i teraz mam pytanko jak się Wam podoba samo solo jak i brzmienie ![]()
http://w519.wrzuta.pl/audio/9mdHMkGcM00/majka_solo
bez podkładu to ja ci gówno powiem ![]()
proszz
[video]http://www.youtube.com/watch?v=nVR6FnMuUyM[/video]
tylko my chcemy to przerobic na pełoskładowy kawałek ![]()
edit: dokladnie od 3:19
mnie sie tam bardzooo podoba;D
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc