@gienus
nie pisz 2 razy tego samego bo smiecisz to raz, po dwa tanie epki to czesto buble ;] po trzy lepiej kup tego t.burtona tu masz za 475 zl z cutawayem http://bratpol.com.pl/?prod=6999&cat=8 lepiej te 100 zl zaplacic wiecej i byc zadowolonym niz sie meczyc z epkiem ;]
@cyku
to juz trzeba isc do sklepu i sprawdzic ;]
@darek
Tak, ja mam Takamine G320 ze sklepu internetowego (bratpol) to jestem zadowolony bardzo, jesli ci cos nie pasuje, to odsylasz im gitare i wymieniasz na inna ;]
@Inserto
Hmmm... szkodzi nie szkodzi, zawsze jak pobedziesz na zimnie to troche gryf sie pomeczy ale nic szczegolnego, na sloncu tez nic nie powinno byc jesli nie zostawisz jej na sloncu na polu, a ty gdzies sobie pojdziesz na godzine, to ona sie nagrzeje i wysuszy sie o ile sie nie myle (chociaz, w sumie roznie to bywa, zalezy jaki upal )
ale jakbys z niej korzystal to nic by sie raczej nie stalo, pozatym odradzam czarna gitare, bo kazde linie papilarne sie odbija ;D ale to juz tak od siebie
Hmmm... nie rozumiem dokladnie, posiadac mozesz 2 rodzaje strun, ale nie naraz zalozonych, mozesz miec 10 i 12, zmienic zawsze mozesz, ALE, gryf moze sie lekko wygiac, temu mozesz czasem podregulowac gryf jakby sie cos stalo 
Mam nadzieje ze kazdemu pomoglem 
Takamine G320 NS

(Nareszcie ";.....:")