Odp: Rozmowy niekontrolowane
[video]http://www.youtube.com/watch?v=flxSpEfCFRc[/video] tyle w tym temacie ;p
"Czarny ty panie błądzę zapewne, bo nie ma ciał nie ma dusz".
Kat "Diabelski Dom III"
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[video]http://www.youtube.com/watch?v=flxSpEfCFRc[/video] tyle w tym temacie ;p
Profesjonalny test Fendera - dokładnie tak jak mówiłem, Fender jest ujowy.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=-4O8oETqCvY[/video]
Test prawdziwych metalowców
Aby w tym kraju tak było więcej takich fachowców!
Różne rzeczy można gitarze wybaczyć, ale brak siódmej struny to już kpina!
Harfę wam nie gitarę ![]()
Witam,
nie chciałem zakładać osobnego tematu i zaśmiecać forum. Poszukuję do mojego mostka tremlo firmy Schallera (gitara Mayones KTM2) wajchy. Troszeczkę pgoglowałem i znalazłem cuś. Jedno ramię na średnicę gwintu 6mm a drugie 5,2 mm. No i tu już mam problem, nie wiem które wziąść. Jest jakaś możliwość żeby zmierzyć otwór w które wkręca się ramię bez większego rozkręcania mostka?
Suwmiarką?
Suwmiarką?
No to ja wiem
Tylko że nie mam bezpośredniego dostępu do gwintu.
#edit
udało mi się zmierzyć, znalazłem dwie śruby w garażu o gwintach 5 i 6 mm i wkręcałem lekko. Śruba 5mm nie trzymała się, 6mm wkręcała się idealnie. Więc mam już odpowiedź ![]()
Dobrze!
Polskie Radio 1 zwróciło się z prośbą o zrobienie jingla. Główny target Jedynki to 45+. Sądzicie, że to dobry kierunek?:
hehe
Twoje to?
Nie nie, dlatego w cytacie, ale rozbawiło mnie.
Moja hybrydka 75W już stoi obok ![]()
Coś tam kupił? Randalla?
Yhy ![]()
Jezu, 1/10 na Master Volume i już porusza blokiem.
Raczej kupiła ![]()
Skąd taki pomysł?
Ponoć chodziliśmy razem do klasy ;p
A co, to była klasa całkiem żeńska?
Ale nikt inny się nie wyprowadził ;p Obstawiam więc że się nie pomyliłem ![]()
Zauważyliście, że większość użytkowników na forum nie napisała ani jednego posta?
A dokładniej 3/4 ![]()
Kuba02 napisał/a:
Zauważyliście, że większość użytkowników na forum nie napisała ani jednego posta?
A dokładniej 3/4
Bo oni siedzą i ćwiczą a nie jak my :>
Kuba02, masz błąd w opisie. Nasz administrator napisał dokładnie tak:
Szeryf napisał/a:Dlaczego któryś z moderatorów wycina odkopy użytkownika Kuba02 i moje komentarze na ten temat? Toż to były prawdziwe perełki! Nasz archeolog potrafił nawet wydobyć ten wątek z otchłani zapomnienia.
Przyznaję, to ja zrobiłem, może zbyt pochopnie, ale Kuba02 został mianowany oficjalnie forumowym Archeologiem więc od teraz ma prawo robić odkopy.
Więc zamiast:
Kuba02 [...] został mianowany oficjalnie forumowym Archeologiem więc [...] ma prawo robić odkopy
Powinieneś mieć:
Kuba02 został mianowany oficjalnie forumowym Archeologiem więc [...] ma prawo robić odkopy
Pierwszy wielokropek masz wstawiony niepotrzebnie ![]()
Ok
Ale ten egzamin gimnazjalny z części humanistycznej okazał się prosty ![]()
Jak ja pisałem 2 lata temu to niby też był prosty, ale razem ze sporą częścią rówieśników streściłem zły tekst ;D Wiesz, było kilka tekstów, w zadaniu pod tekstem nr. 4 było "streść tekst 1" - ja oczywiście streściłem czwarty.
PS. nie znasz może kogoś z Zabrza lub okolic kto sprzedaje dość tani bas dla początkującego? Albo combo basowe? Kolega poszukuje ;D
Niestety, ja nawet nie znam żadnej osoby która gra na basie z Zabrza . A co do egzaminu to mieliśmy tylko napisać rozprawkę i odpowiedzieć pisemnie na jedno pytanie ![]()
No zgadzam się, historia to przyjemność wręcz była, jak tak sobie popatrzyłem, to tylko 3 źle mam. ![]()
No prawda human dosyć prosty był ![]()
80% powinno być ![]()
Właśnie test ze ścisłych będzie się składał z zamkniętych tylko?
Nie, będą chyba otwarte, tak mi się wydaje. ;]
Jak ze ścisłych będziecie mieli same zamknięte to stracę wiarę w edukację w tym naszym ukochanym kraju.
uwierz mi, że zamknięte mogą być gorsze niż otwarte, chociażby kwadratura koła
Uff jednak dobrze mi dzisiejsze egzaminek poszedł. Z przyrodniczej części były same zamknięte a z matematycznej części tylko 3 otwarte ![]()
Ech, przyrodnicza całkiem, całkiem, a matmę zawaliłem na cholernie prostych zadaniach, zaczynam wątpić w siebie ![]()
Rok temu z matematyczno-przyrodniczych to była sieczka ;D
Eee tam... gadasz... Nie było tak źle ![]()
uwierz mi, że zamknięte mogą być gorsze niż otwarte, chociażby kwadratura koła
Mówisz że mogą mieć to na egzaminie gimnazjalnym?
To chyba jestem coś nie na bieżąco z odkryciami matematyki, albo Ty nie wiesz o czym piszesz. Ewentualnie słaby trolling ![]()
Matma banalna w tym roku przyrodnicze trochi zawaliłem niestety ![]()
No ale jeszcze tylko językowy został ![]()
Kwadratura koła? What the hell is that?! ![]()
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc