Odp: Rozmowy niekontrolowane
Par kaj ty mieszkasz XD
"Czarny ty panie błądzę zapewne, bo nie ma ciał nie ma dusz".
Kat "Diabelski Dom III"
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Par kaj ty mieszkasz XD
Nieważne, Polska nie jest znowu taka duża, wszędzie dojedziesz w 1 dzień ;P
Już po egzaminie próbnym. Bez nauki historię napisałem 25 min a polski niestety w 35 ![]()
Ha, to dobrze, dobrze. Ja próbny mam dopiero za tydzień ;]
http://www.youtube.com/watch?v=u6aRyYex … re=related
coś na święta
Gość jest szybki xd Pod tym filmikiem był świetny komentarz, coś w stylu: Zrobił dziewczynie palcówkę tylko raz i umarla xd
Taki jest: Ostatnia dziewczyna, której zrobił palcówkę umarła. Dwa razy. ![]()
I już wiadomo czemu dziewczyny lecą na gitarzystów ![]()
http://www.petitiononline.com/soadpl/petition.html
podpisywac sie ale juz !!!!!!!
DO: @lis1994, ekranuje się kable o małym sygnale, które dalej będą ulegać wzmocnieniu. Ogólnie chodzi o to, żeby szumy nie dostawały się do sygnału i też nie ulegały wzmocnieniu, a także aby wzmacniacz się nie wzbudzał poprzez interferencje dwóch ścieżek sygnałowych.
Jednakże do trafa głośnikowego dostarczany jest już sygnał bardzo wzmocniony (amplituda rzędu setek wolt, a amplituda szumu to miliwolty). Sygnał ten ma odpowiednią moc żeby wysterować głośnik, a to się wiąże ze sporym prądem, co nie jest dobre przy cieniutkich kablach ekranowanych.
Dzięki
Ale jeszcze mam takie pytanie: co z połączeniem Trafo-Głośnik? Bo mam przewód Jack-Jack zrobiony z tego samego kabla (mikrofonowy dwużyłowy) do podłączania "kolumny". Jego też powinienem zmienić?
Trafo głośnik, gruby solidny dwużyłowy kabel miedziany. Do 5W starczy 1mm2. Dobrze polutowane.
To w sumie chyba Trafo-Głośnik mógłby zostać jak jest, tak na oko ma ten 1mm2 ![]()
Ważne żeby było pancernie, bo jak odpadnie to trafo zdechnie ![]()
To jak bd miał czas to pozmieniam tam to wszystko
Mam pełno przewodów, ze starej pralki - myślę, że się nadadzą ![]()
Tutaj nie ma co wydziwiać, ważne żeby był solidny ![]()
To można by mu zmienić nazwę na Solidano Atomic ![]()
Dzisiaj jest 0 stopni Celsjusza, jeśli jutro będzie 2 razy zimniej to jaka będzie temperatura? :>
Dawno napisane xD. A serio to 273 stopnie Celsjusza.
jak ci wyszlo 273? -.-
~minus 137 stopni celcjusza
Koledze pewnie chodziło o zero absolutne .....
Koledze pewnie chodziło o zero absolutne .....
no to minus 273 stopnie, ale co ma 0 absolutne do '2x zimniej niż 0'? ;P
To jest chyba wyższy poziom fizyki ![]()
Chyba głupoty ![]()
Myślę, że kolega po prostu napisał, ile byłoby dwa razy cieplej...
Dlaczego któryś z moderatorów wycina odkopy użytkownika Kuba02 i moje komentarze na ten temat? Toż to były prawdziwe perełki! Nasz archeolog potrafił nawet wydobyć ten wątek z otchłani zapomnienia.
Dla wtajemniczonych ;D
Archeologiczne xP
jak ci wyszlo 273? -.-
~minus 137 stopni celcjusza
Okej -136,5
Dlaczego któryś z moderatorów wycina odkopy użytkownika Kuba02 i moje komentarze na ten temat? Toż to były prawdziwe perełki! Nasz archeolog potrafił nawet wydobyć ten wątek z otchłani zapomnienia.
Przyznaję, to ja zrobiłem, może zbyt pochopnie, ale Kuba02 został mianowany oficjalnie forumowym Archeologiem więc od teraz ma prawo robić odkopy.
![]()
Zauważyliście, że większość użytkowników na forum nie napisała ani jednego posta?
my nadrabiamy za nich ![]()
Tak 23 posty około (napisane 22 III 2012 o 20:09) ![]()
Yeah!!! Kupiłem Fullbore Metal!!! Ale frajda!
Ale mięcho!
Przepraszam, ale musiałem się pochwalić...
http://www.youtube.com/watch?v=V8ikNq7sG4A jak na mnie to siarzy i muli jednocześnie. Dawaj jakieś próbki.
Jak się toto ustawi tak żeby siarzyło i muliło, to nic dziwnego, ale jak pokręcisz gałami w odpowiednią stronę, to jest na prawdę dobrze ![]()
Jak będę miał jakiś mikrofon, to podam próbki (i przy okazji nagram jakiś cover, bo noszę się z tym od dawna)
Zrobiłem improwizowany kapodaster z cienkopisa i sznurka.
wow Kuba02 coś TY
ależ odkrycie ^^
Wg. mnie ołówek lub kredka lepiej się sprawdza. ![]()
A nie prościej po prostu dokupić? ![]()
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc