Odp: Rozmowy niekontrolowane
Byś się lepiej zapytał czy mnie nie boli ![]()
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100
GG: 7365993
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Byś się lepiej zapytał czy mnie nie boli ![]()
To że boli to ja się domyślam ;p
Przychylam się do pytania GeNeXa o pojemność motocykla.
Ee tam takie pierdzidełko 50cm3 (Aprilia mx50). Ale najlepsze jest to, że wcale nie jechałem szybko, góra 30 km/h ![]()
Odblokowana, rozumiem?
Ile Ci wyciąga?
Ja mam Gilerę DNA 50tke.
No i jak to się stało, że się wyglebałeś?
Odblokowana. Jechałem polną drogą i pośrodku był taki pas trawy. Chciałem przejechać z jednej strony na drugą i tylne koło mi na tej trawie zarzuciło, poleciałem na bok i niefortunnie uderzułem barkiem o glebę. Anyway, muszę zmienić oponę na jakąś enduro, bo mam szosówki i w terenie zero przyczepności ![]()
A ja zjadłam pyszne śniadanie: jajecznica z pomidorem i smażona szynka
Co może być lepszego? xD
2 jajecznice z pomidorem i do tego smażona szynka :>
edit: nudzi mi sie ![]()
Grzesiu, mam dokładnie ten sam problem. Szosowe opony. Dobrze Cię rozumiem, tak z godzinkę temu mnie ładnie zarzuciło na błocisku, uratowałem się nogą.
Klaudio, ja robię dziurę w kromce chleba na środku i wbijam tam jajko. Pyszne ![]()
Smażone oczywiście ![]()
A to Ty też jeździsz tym w terenie? Przecież to właściwie skuter jest ![]()
Wiem, ale mieszkam na wsi, to żeby dojechać do asfaltu muszę przejechać przez gównianą drogę
A Aprilce nic się nie stało przy tym wypadku?
Trochę skrzywiłem kierownicę, ale już jest wyprostowana. A poza tym to nic, bo przewrócił się właściwie na trawę, gdzie było stosunkowo miękko. ![]()
Hah. Ja też ostatnio zaliczyłem upadek na 50-siątce xd Tyle, że ja miałem szlifa na asfalcie.
A Ty co masz Lisie za motór?
A miałeś dobrą kurtkę? Jak nie to pewnie zdarłeś trochę ciała ;p
No i właśnie, jaką masz 50tkę?
właśnie obejrzałem Koszmar z Ulicy Wiązów(wersja z '84 roku) teraz będę oglądał Lśnienie ![]()
O zmieniłeś avatar Binadra. Często się zastanawiam jaką muzykę Death tworzyłby, gdyby istniał do dziś. All hail to Father of Death Metal - Chuck \m/
Moim zdaniem graliby jeszcze bardziej progresywnie i technicznie niż na Sound Of The Perseverance. No ale najbardziej mi żal tego że nigdy nie zobaczę ich na żywo. Takie Spirit Crusher albo Story To Tell na koncercie ;(
teraz będę oglądał Lśnienie
To chyba jest film na podstawie tej powieści Stephena Kinga, prawda?
W ogóle to powinieneś jeszcze obejrzeć "Smętarz zwierząt" też właśnie na podstawie książki, chociaż książka bardziej mi się podobała ![]()
było kiedyś nagranie Ramones o nazwie Pet Sematary;p Co do filmu to dzięki za polecenie jak będzie w wypożyczalnie to sobie go wypożyczę( bardzo lubię filmy na podstawie powieści Stephana Kinga) ;p
Ja zaczałem 7 sezon House'a ![]()
Też czytałem "Cmentarz Zwieżąt"
świetna ksiazka, ale filmu juz nie widziałem . King ogolnie jest jednym z najlepszych pisarzy naszych czasow. czytał ktos "Buick 8" albo "Miasteczko salem" ? ![]()
Miasteczko Salem czytałam, tej drugiej nie. W domu mam Zieloną Milę, ale jak na razie czytam Wampira Lestata pióra Anne Rice ![]()
Ja zaczałem 7 sezon House'a big_smile
Ja już dawno go obejrzałam ![]()
Ostatni odcinek jest zaskakujący ![]()
Wiele odcinków House'a jest zaskakujących, ale fakt, szczególnie końcówki sezonów. Też już czekam na 8, który niestety będzie już bez Lisy Cuddy.
Moje oglądanie House'a skończyło się na połowie piątego sezonu
Jakoś obecnie bardziej podoba mi się Teoria wielkiego podrywu.
Rouge - The Bing Bang Theory to w sumie dość interesujący serial, ale nie wciągnął mnie szczególnie.
IT Crowd za to wciągnęło mnie ostro, imo jest ciekawsze.
Mnie tez ostatnio wciagnęlo IT Crowd. Swietny serial
Leci chyba na Comedy Central, ale ja mam pare sezonow zgrabnie zapakowanych przez kolege, wiec ogladam sobie pare odcinkow dziennie ![]()
Noodles, ja obejrzałem wszystkie 4 sezony i czekam na piąty ![]()
Jaki polecacie dobry film wojenny?
Hehe, może "Parszywa Dwunastka" ? ![]()
Btw. 100pompek.pl
http://100pompek.pl/46-50-pompek - dzień pierwszy i ledwo wstałem z podłogi ![]()
Full Metal Jacket co do filmu wojennego ;p
Kompania Braci - w sumie to serial(10 odcinków) a nie film, ale jest zaje*isty.
Potwierdzam Full Metal Jacket Kubrick'a to bardzo dobry film, poza tym warto się zaznajomić z twórczością tego reżysera.
No to film na dzisiejszy wieczór już jest
Czekam na dalsze propozycje ![]()
Czas Apokalipsy:Powrót zobacz sobie jeszcze ten.Z tego filmu pochodzi cytat który przeszedł do historii kinematografii " Uwielbiam zapach napalmu o poranku";p
Wojenny film, to może "9 kompania" bardzo dobry ;p
GeneX - Ja kończe pierwszy sezon, ale widziałem też pare nowszych. btw, albo mi się wydaje albo lubisz Offspring ![]()
Ale mi neta zamula. Chyba dziś nic nie oglądnę ![]()
http://allegro.pl/ibanez-custom-shop-el … 93622.html
:D:D:D
PS. To nie ja ![]()
Czad ![]()
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc