Temat: przystawka
mam problem z przystawką . ponieważ strasznie brzęczy ten brzdęk jest niedozniesienia jak moge temu zapobiec
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam problem z przystawką . ponieważ strasznie brzęczy ten brzdęk jest niedozniesienia jak moge temu zapobiec
Kup Calgon
popieram, sam stosowałem i sprawdził się znakomicie ![]()
[video]http://www.youtube.com/watch?v=2Svwm_k9 … re=related[/video]
nie macie się z kogo nabijać nie wiem po prostu i tyle wy myślicie że co wy jesteście jacyś super też kiedyś zaczynaliście i jak wam się coś z gitarom działo to nie wiedzieliście jak temu zapobiec
Dłuższe życie każdej gitary to Calgon!...
@Krester Ew. Cilit się sprawdza...
nie macie się z kogo nabijać nie wiem po prostu i tyle wy myślicie że co wy jesteście jacyś super też kiedyś zaczynaliście i jak wam się coś z gitarom działo to nie wiedzieliście jak temu zapobiec
Zadaj sobie zasadnicze pytanie. Co ma Calgon do gitary?
ja mam problem z gitarą a ty mi tu jakimś calgonem wyjeżdżasz
Stary, Ty wiesz co się w ogóle dzieje? ![]()
Nie mogę Ci pomóc. JESTEM KONIEM.
Opisz jakoś konkretniej problem a nie "gitara mi brzęczy".
To wcale nie musi być wina przystawki.
Ile grasz? Jaki masz sprzęt?
W ogóle to czy Ci brzęczy we wzmacniaczu czy sama przystawka Ci brzęczy? Bo z tego co napisałeś to za cholerę nie da się zrozumieć, w pierwszym momencie to chciałem zasugerować użycie śrubokrętu czy czegoś...
otuż sprzęt jest niezbyt dobry bo robiony ręcznie tylko przystawki maszynka są kupione .Gdy podłączam gitarę - dżeka to zaczyna mi bardzo trzeszczeć a jak zacznę grać to nagle nie trzeszczy ,przestaję grać znów trzeszczy
Wytłumacz "przystawki maszynka" bo nie mam pojęcia co to znaczy. I jaki masz wzmacniacz?
Dłuższe życie każdej gitary to Calgon!...
@Krester Ew. Cilit się sprawdza...
Warto wiedzieć, niestety nie mam teraz gitary s sepsótom pżystawkom. Ale jak kupie nową gitare to wypróbuje ![]()
Slash, proszę Cię, pisz po polsku bo nikt tego nie potrafi zrozumieć...
Nie wiem, czy to prowokacja, czy naprawdę jesteś jakiś pokrzywdzony przez los, ale przeglądarka podkreśla błędy, a że zdanie zaczynamy wielką literą chyba w szkole nauczyli, hmmm?
To, że gniazdo ma "bolec", nie znaczy, że uzieniemie w nim jest ![]()
Ale to dość prawdopodobne ![]()
Ale to prawdopodobieństwo nie wynika z tego, że jest "bolcec". Uziemienie jest zależne od tego, czy w instalacji jest przewód uziemiający ![]()
Faza zero podpięta do bolca być musi, aby uziemienie było, młody padawanie...
@up, że hę? Ja wiem, że musi być podpięta, ale napisałem, że bez przewodu uziemiającego, uziemienia nie ma. Bo odniosłem wrażenie, że GeNeX'owi wystarcza sam bolec do uziemienia
oczywiście bez urazy GeNeX ![]()
Nie, ale że prawdopodobieństwo posiadania uziemienia w gniazdku jest stosunkowo wyższe, gdy ten bolec jednak jest ;p
@slash
A może masz włączony przester? ![]()
@slash
A może masz włączony przester?
No co Ty...
otuż sprzęt jest niezbyt dobry bo robiony ręcznie tylko przystawki maszynka są kupione .Gdy podłączam gitarę - dżeka to zaczyna mi bardzo trzeszczeć a jak zacznę grać to nagle nie trzeszczy ,przestaję grać znów trzeszczy
Nie sądzę, by o to chodziło ![]()
@up
Ja mam tak, jak włącze przester ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc