Odp: W jakie gry gracie ?
Rowniez gram na Jamlegend ![]()
Wiekszosc na insane, niektore na legendary.
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Rowniez gram na Jamlegend ![]()
Wiekszosc na insane, niektore na legendary.
Posiadam Fallouta New Vegasi jestem bardzo zadowolony.
Jestem fanem "starych" Falloutów i przyznam że trzecia część mnie rozczarowała.
Każdy kto jest fanem pierwszej i drugiej części, a trójka go zawiodła powinien zagrać w New Vegas- ta część rozgrzesza swoją na wpół-udaną poprzedniczkę. Polecam.
Call of duty!!!! 4,6,7
A ja przez ostatnie 2 dni w szkole gram na komórce w Age of Empires III ![]()
Niedawno z kumplem zacząłem grać w splinter cell: chaos theory przez sieć ![]()
a ja w Heroesa 3:P
Głównie RPG: Wiedźmin! Gothic 1-2 takoż ^^ z falloutów jedynie tactics, M&B
Czasem Call of duty 4 albo ARMA II(:
W heroesy na fonie;)
Fajne jest ARMA? Chialbym kupic i nie wiem czy warto.
ARMA II.
Na początku trochę się odbiłem, prostą strzelaniną nie jest.walka bezp. z bliska (np. w budynkach) dość słabo wygląda gównie przez sterowanie,trudno toto ster. opisać, jest jakby mozolne, utrudnione, trudniej(czyt. wolniej) odwracać sie, czy celować w odległe od siebie kierunki, co pewnie jest celowym ,,urealnieniem".Po przesiadce z łatwych strzelanin, może to nieco przeszkadzać.Wojak męczy się, bieganie,rany i nawet długie strzelanie powodują utrudnienia w celowaniu.Wg. Mnie dobrze to wygląda szczególnie przy ranach - wojak po cięższym trafieniu pada na ziemię moze jedynie czolgac sie i strzelac(celownik drży i leżąc nie mozna strzelac za siebie!;)
Prócz kampanii jest zbrojownia(testujesz do woli każdy sprzęt) i misje, możesz też sam tworzyć te misje, edytor jest prosty(możesz robic cuda jak umiesz, ja tylko wrzucilem wrogów i od razu grałem;) Ja siedziałem w tych dodatkach, kamapanie ledwo ruszyłem,wiec fabuły nie ocenie.
Broni jest dużo, sprzętu też(chyba koło 200 szt) wszystko jest prawdziwe, amerykański i rosyjski sprzęt etatowy.Można jeździć wszystkim co jest na ziemii(od cywilnych wozów jak traktor i ural dostawczy,przez ukradziony rower lub cross po pojazdy wojska) śmigłowce, samoloty i łodzie też są dostępne(:
Jeśli chcesz mieć symulator żołnierza, pilota, kierowcy to polecam(;
Dla Mnie najlepsze było samotne zakradanie się lasami z bronią wyborową pod bazy wroga, strzelanie z rpg7 i walka pancerna^^ niezle wyglądają pociski smugowe, dzięki nim widać dobre odwzorowanie balistyki
Realizm jest dobry, bo np. pistoletem maszynowym na dystansie pow. 100m nie trafiłem nigdy,browning 0;5 cala nie miał problemów na zetki metrów, a rpg7 musiałem użyć trzyrazy,zanim bwp3 eksplodował(; zasięg rpega testowałem i powyżej 900m trafiał juz znacznie poniżej celu - w opisie ma zasięg ok. 900(:
No i teren jest zaje...cie duży, głównie lasy, pola, wzgórza, wsie i woda.Super sie śród tych lasów ucieka hummerem przed wrogiem, albo lata odrzutowcem.
Ale jak niedbasz o realizm to lepiej raczej Call... albo medal... ;)
Sorki za długaśny opis(; widze, Waść grami wojennymi zainteresowany - Cod 4,5,6, arma...
gra ktos w lola? bo nie mam z kim lamic
ja tam szpilam w brutal legend xd
Ja w kozaków, patch of neo, blackopsa i...... MINECRAFTA xD
Ja gram w Shaiye; nie czytałem wszystkich postów ale jeżeli ktoś gra to zapraszam do gildii Rainbow_Warriors (:D czadowa nazwa
) a mój nick: rastafarian20.
Gram też w Fife11 no i w minecrafta x)
Czekam na Wiedźmina II i na święta muszę ustrzelić Dragon Age II i Assasin's Creed Brotherhood.
Ja obecnie gram tylko w Black Ops na multi, chcialem kupic dzisiaj w promocji Batelfiedla Bad company 2 za 10€ (normalnie u mnie 50 kosztuje), to nie sprzedali mi bo: Nie masz 18 lat....
To chwytasz kolesia w sklepie, mówisz że chcesz kupić tą grę na urodziny wujkowi i pytasz, czy nie przeszedłby z tobą przez kasę.
Takie trudne? Ja tak kupiłem Killzone'a 2 ![]()
A mnie nigdy nie pytali o wiek... po prostu sprzedali...
Na xboxie:
-Fifa 11
-COD Black Ops
-Guitar Hero
Na kompie nie gram w nic ![]()
OGame!
Może ktoś z was też gra?
Bardzo wciąga ![]()
http://marcocx.mybrute.com
polecam
Minecraft! :d
@up OOO tak... Przez to zaniedbuje gitarę... ![]()
Ja gram w CoD 4 (spodobał mi sie musze sobie kupić oryginalnego cd keya
) CoD 2 , Burnout Paradise , Guitar Hero Metallica ![]()
i to tyle
@Dituś
ja gram w ogame na gemini
CoD`y (wszystkie) i od wczoraj Battlefield BC2
To samo co Krester.
Jak mieszkasz w Niemczech, to nie możesz nie grać w te gry, jakieś 80% serwerów jest niemieckich ;p
Czemu nie można ?
A kto powiedział, że gra w multi? ![]()
@Dituś
ja gram w ogame na gemini
Ja na U1 i mam 2 mln pkt. Załóż tam sobie konto to Cię do mojego soja wciągnę ![]()
ok xd ale tak naprawdę nie chce mi się wszystkiego od nowa zaczynać więc jeszcze się zastanowię ;p
Bo w BF to sami niemcy grają ;p
A kto powiedział, że gra w multi?
Gram w multi ![]()
PokerStars jest wporzo ![]()
@up Nom grało się w to kiedyś ;p
Obecnie na praktykach z kolegami tniemy w Diablo 2 xD
Oj, ile ja godzin spedzilem na diablo
teraz czekam na Diablo 3, ale nie wiem czy po tych wszystkich FPS mi wpadnie do gustu
Gra ktoś w WarRock'a? Ja właśnie znów zacząłem grać, chętnie z kimś pogram ![]()
A ja ostatnio grywam w.. Minecrafta ![]()
Poza tym Baldur's Gate, ostatnimi czasy Dragon Age, STALKER, Mafia (część pierwsza), Chrono Cross (ale jakoś przerwałem, trzeba by wznowić), przeszedłem dwa pierwsze Gothici (III mnie znudziła po jakimś czasie i dałem spokój). Zagrywałem się też w Fallouty (także w 3kę) czy Two Worlds.
Swego czasu też przeszedłem kawał Icewind Dale II, ale mały jeszcze byłem wtedy jak cholera i nie ukończyłem. Gdzieś chyba mam płytki..
Edit:
O, widzę, że Ellon i WiedźMatt też grają w Minecrafta, może pogramy razem? Lubię długawe gry w survivala, ale jedną mapkę straciłem już ze znajomymi, bo jakiś frajer nam wszystko rozwalił przy pomocy TNT. No i po dużej podziemnej budowli... Grało nas sporo osób, każdy miał swoje mieszkanie w bazie.
Z lunchera, czy ma MC.net? Z lunchera tylko przez hamaka z mojej strony. Mogę hostować server.
Hm... dziś miałem imprezę u mnie.
Gadam z kumplem jak już miał przyjeżdżac i mówi- "ty a może bym wziął laptopa zamiast x360 to byśmy pograli w minecrafta"- to ja pompa. a potem przychodzi drugi i mówi- "chcieliśmy grać w minecrafta? tzeba było mówićto bym przyniósł dwa laptopy!" xD
Ja też niestety tylko na hamachi, ale mam w planach udostępnić sobie większe możliwości, heh.
W następnym roku szkolnym, gdy będę miał już porządne łącze internetowe, a nie ten limitowany bezprzewodowy.
A tak propo gier i gitary ![]()
[video]http://www.youtube.com/watch?v=LZeIzJ2M … r_embedded[/video]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc