1,121

Odp: Rozmowy niekontrolowane

A Ełk jest blisko Augustowa czy nie bo ja się na geografi to za dobrze nie znam ?

GG 34093870 wink
Piszcie jeśli chcecie ;*)

1,122

A kto z Myślenic?!

Grzesiek - masz samochód tak w ogóle?  roll

1,123

Agatko, wpisz sobie w maps.google.com, albo weź mapę Polski i sprawdź.
Na pewno bliżej Ci do Ełku niż do Wawy.

"Tore out my heart, handed to me on a silver platter"
Avenged Sevenfold !!!

1,124

WiedźMatt ja z wawy ;d a dokładnie z kabat smile

MSA-Model CW 160
Epiphone special II

1,125

Bluskaj, tak mam, a co? ;>

Poza byciem gitarzystą, jestem wielkim fanem gitary. Kocham ten cholerny instrument. - Steve Vai
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100
GG: 7365993

1,126

Z kabat? Naczy się zawsze masz miejsce siedzące w metrze? big_smile

Avenged Sevenfold !!!

1,127 (edytowany przez agata3337 2011-03-31 14:25:08)

WiedźMatt masz racje jaki ten internet jest wszechstronny wink
Kto by pomyślał ?

GG 34093870 wink
Piszcie jeśli chcecie ;*)

1,128

tak, mam ;d ale rzadko siadam, bo zazwyczaj jade tylko 2,3 stacje tongue

MSA-Model CW 160
Epiphone special II

1,129

To czemu ja Grzesiu o tym nie wiem! mad

1,130

Bo nigdy nie pytałeś? Ale teraz juz wiesz smile No dobra, będę udawał małodomyślnego. To po co Ci ta informacja?  ;>

Poza byciem gitarzystą, jestem wielkim fanem gitary. Kocham ten cholerny instrument. - Steve Vai
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100

1,131

Bo się chcę umówić mad!

1,132 (edytowany przez krethh 2011-03-31 19:17:43)

[video]http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROp … re=related[/video]

Oryginalna piosenka - myślę że każdy zna. A tu genialna przeróbka:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=9FISHEO3 … r_embedded[/video]

1,133

Bluskaj, poważnie? Jak? Gdzie? Kiedy? ^^

1,134

Panowie zrobią sobie mały Jam Session!:D
Ja z Cze-Wy jestem;)

1,135

A tak poza tym, to dorwałam wzmacniacz na weekend tongue Co z tego, że to pierdziawka jakiejś bliżej nieznanej mi firmy, ważne, że nie muszę na sucho grać! big_smile No i współlokatorka pojechała do domu, więc nie będę musiała grać po cichu (weterynaria niestety ma to do siebie, że Ci ludzie CIĄGLE się uczą) tongue

Epiphone G400 CH r. 2006 + Roland Cube 30X
gg:5122421

1,136

Nareszcie dopadłem w swoje łapki nowe płyty Children of Bodom i Kata.Musze stwierdzić że fajnie kupuje się płyty z tatą pojechaliśmy po dwie a wróciliśmy z siedmioma xd

Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy.
"Czarny ty panie błądzę zapewne, bo nie ma ciał nie ma dusz".
Kat "Diabelski Dom III"

1,137

@bindara Jakie konkretnie płyty Chidren'ów? smile

Pytanie do wszystkich, a w szczególności do RAMESA!
Noszę się z zamiarem kupna KULTOWEGO PLECAKA TYPU KOSTKA. Gdzie mogę dostać (chodzi mi najlepiej o sklep internetowy) tego typu asortyment? Chodzi mi o dobrej jakości plecak: typowo wojskowy, z podszytymi ramionami i z demobilu (niezniszczalny tak jak glany)! Pomocy, bo to gówno z rock metal shop'a do mnie nie przemawia...

TIA m8s

Epiphone Futura CUSTOM Prophecy EX, Cort KX-5 Katana, Fender CD-60 + Laney IRT Studio (CRATE FW 15R) + Harley Benton G212 V30 + Digitech Bad Monkey + MXR M-116 Fullbore Metal + Zoom G3X

1,138 (edytowany przez binadra 2011-04-01 17:45:56)

targ i różne sklepy wojskowe a płyta childrenów to ta najnowsza relentless reckles forever poza tym strasznie się zdziwiłem ponieważ w media market dostałem płytę celtic frost i to nie byle jaką bo to mega therion
http://www.musicland.sklep.pl/index.php/cPath/2532 te placaki z nadrukami rządzą sam mam
http://www.musicland.sklep.pl/product_i … s_id/12229 akurat mam go w jakiś sposób w wersji czarnej ale reklamacji nie składałem bo mi się spodobał
ps sorka za zła pierwszą odpowiedź czasami jak szybko czytam to pomijam  wyrazy niektóre

Kat "Diabelski Dom III"

1,139

Nie przesłuchałem jeszcze całej Relentless, Reckless Forever, ale słuchając kilka utworów spodobała mi sie smile \m/

1,140

mi też większość utworów trzyma b.wysoki poziom chociaż słuchałem ją raz ale i tak biało-czarna kata lepsza dawno nie słuchałem tak dobrze nagranej płyty nie wiem właściwie dlaczego na Relentless, Reckless Forever  tak wielu ludzi na nią narzeka na jednej stronie otrzymała nawet 3/10 :/http://www.magazyngitarzysta.pl/muzyka/recenzje/6180-children-of-bodom-relentless-reckless-forever.html to musiała chyba napisać naprawdę jakiś idiota

Kat "Diabelski Dom III"

1,141

Na mnie Relentless, Reckless Forever nie robi dużego wrażenia. Solówki w porównaniu do Follow the Reaper raczej kiepskie. Muszę jeszcze kilka razy ją przesłuchać, ale jakoś tak na siłę mi się wydaje robione.

Ellon ja w http://www.rockmetalshop.pl/ kupowałem kilka rzeczy i nawet ok.

1,142

No właśnie... rock metal shop nawet nie ma demobilowych kostek... Ten materiał jakiś taki nie ten teges wyglądający. W rock-metal shopie zainwestuje w zajebiste naszywki smile Tak czy inaczej wielkie dzięki smile

Epiphone Futura CUSTOM Prophecy EX, Cort KX-5 Katana, Fender CD-60 + Laney IRT Studio (CRATE FW 15R) + Harley Benton G212 V30 + Digitech Bad Monkey + MXR M-116 Fullbore Metal + Zoom G3X

1,143 (edytowany przez binadra 2011-04-05 20:25:53)

dzisiaj rocznice  śmierci obchodzą
Cozy Powell
Kurt Cobain
Layne Stanley
Mark St John

Kat "Diabelski Dom III"

1,144

Zobaczymy kto pierwszy postawi (napisze) znicza ;|

No tak. Teraz juz nikt nie napisze hmm

1,145 (edytowany przez binadra 2011-04-05 20:37:40)

ja dzisiaj słucham nagrania z udziałem z tych panów taki hołd jest najlepszy niedosyć wczoraj umarł Scott Columbus z Manowara

Kat "Diabelski Dom III"

1,146 (edytowany przez Myszon 2011-04-06 12:42:32)

binadra napisał/a:

wczoraj umarł Scott Columbus z Manowara

<otworzył usta i nadal nie jest w stanie ich zamknąć>
No powiększa się grono świetnych osobistości, które odchodzą z tego świata...

1,147

<humor polityczny?>Lech Kaczyński, niedługo rocznica</humor polityczny?>

Avenged Sevenfold !!!

1,148

@up, swoją drogą, nieźle czas zapie*dala...

1,149

http://allegro.pl/dean-ml-79-cbk-merlin … 12892.html
czytajcie opis big_smile

1,150

Ciekawe gdzie mozna taki pokrowiec kupic big_smile (sexshop?)

Ex Emg 81 /60 ->Dunlop GCB-95 -> Valveking 112 (Celestion Vintage 30)
Nie mam polskich znakow!

1,151

Pokrowiec pewnie firmy Bull's Moshnah tak jak słynne struny.

Epiphone Les Paul Standard Plus + Marshall AFD DIY ;] (full lampa) + Dunlop GCB-95

1,152

Oferty wycofane przez Sprzedającego
Powód
Elemele dudki.
tongue

1,153

http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Kob … caid=1c190 big_smile

Nie mam polskich znakow!

1,154

OrangoXVR napisał/a:

http://img237.imageshack.us/img237/631/ … owuji6.png
Mam nadzieję, że nie wydłużyłem zbytnio forum.

Paliles cos przed napisaniem tego posta? xD

Nie mam polskich znakow!

1,155

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh........................... Rok temu regulowalem gryf... Przy okazji odkrecilem go, ladnie wyczyscilem. Przy przykrecaniu 2 gorne sruby nie chcialy wchodzic do konca, przez co byla niewielka szparka miedzy gryfem a korpusem, no i dokrecajac na sile, mocno zdarly sie sruby. Teraz rozebralem gitare, poniewaz bede zmienial mostek i przy okazji pomyslalem ze wymienie te starte sruby, odkrecilem i terz patrze, ze 2 sruby sa dluzsze od pozostalych... ale klapa.

Nie mam polskich znakow!

1,156

Krester napisał/a:

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh........................... Rok temu regulowalem gryf... Przy okazji odkrecilem go, ladnie wyczyscilem. Przy przykrecaniu 2 gorne sruby nie chcialy wchodzic do konca, przez co byla niewielka szparka miedzy gryfem a korpusem, no i dokrecajac na sile, mocno zdarly sie sruby. Teraz rozebralem gitare, poniewaz bede zmienial mostek i przy okazji pomyslalem ze wymienie te starte sruby, odkrecilem i terz patrze, ze 2 sruby sa dluzsze od pozostalych... ale klapa.

Uuuu to żeś umoczył big_smile
Ja też niedługo zamierzam odkręcić gryf i wyczyścić kieszeń, tylko muszę nowe struny kupić smile

Epiphone Les Paul Standard Plus + Marshall AFD DIY ;] (full lampa) + Dunlop GCB-95

1,157

Krester, czyli wkręciłeś po 2 śruby na odwrót? W sensie, że nie w te owtory co trzeba? smile

1,158

taa... big_smile

Nie mam polskich znakow!

1,159

A propos mostka, co będziesz montował?

1,160 (edytowany przez Krester 2011-04-09 20:44:46)

Nie wiem czy nikt nie kupi w tym tygodniu, jak nie to to  zarabiscie mi sie podoba, jezeli jednak ktos wykupi to to co mam tylko czarne klik i wtedy klucze gotoh'a do tego. Zmieniam poniewaz pekla mi ta sruba:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? … 9fe4d751e9

a samej jednej srubki kupic nigdzie nie mozna (znalazlem tylko jeden sklep w stanach posiadajacy je w swojej ofercie), a pozatym paskudnie juz wygladal tzn. chrom pozlazil gdy piwo mi sie na to wylalo a pozatym nie pasuje kolorystycznie do gitary.

Nie mam polskich znakow!