Odp: Co oprócz gitary ?? ;]
ja oprócz gitary gram counter strike - jak cos to mam nazwe _BABUHA_ , jezdze na deskorolce i na rowerze , spiewam , tancze taniec nowoczesny , slucham muzy-donguralesko , grubson forever- iiii lubie placki i koniec
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja oprócz gitary gram counter strike - jak cos to mam nazwe _BABUHA_ , jezdze na deskorolce i na rowerze , spiewam , tancze taniec nowoczesny , slucham muzy-donguralesko , grubson forever- iiii lubie placki i koniec
ummm, trochę deski, bazgrania tabletem różnych pierdół, czytam, lubie dobre filmy, skimboard <3 no i pewnie o mnóstwie rzeczy zapomniałem, no ale trudno ^ ^
oraz postapokalipsą (Fallout i takie tam).
Post apokalipsa jest ok, ale wolę samą apokalipsę Ciekawsza i bardziej emocjonująca, hehe
Filmy katastroficzne są świetne, po mimo ich śmieszności
Ja oprócz gitary gram jeszcze na flecie poprzecznym(od 4 lat) i na fortepianie(rok).
Poza tym piszę wiersze, horrory, opowiadania...Lubię śpiewać, od czasu do czasu coś sobie zatańczyć...
Maniakalnie studiuję biografie przeróżnych zespołów i wokalistów, jednej nawet uczę się na pamięć.
No, i prowadzę hodowlę psów rasowych.
Jak lubisz studiować biografie zespołów to przeczytaj sobie o Def Leppard.
U mnie wszystko kręci się wokół muzyki i gitar... nie pamiętam dnia żeby u mnie w pokoju nie leciała Metallica, Sabaton czy inni. Może pomyślicie że przesadzam ale taka jest prawda oprócz muzyki, tatuażu i motocykli nic mnie tak nie kręci jak gitara Kiedy nie słucham muzyki, gram na gitarze i na odwrót ;P Mam nadzieje ze nie zanudziłem swoją historią z życia wziętą ;D
Więc ja
U mnie wszystko kręci się wokół muzyki i gitar... nie pamiętam dnia żeby u mnie w pokoju nie leciała Metallica;D
Lubie jeszcze ASG (w przyszłości chciałbym zostać oficerem Bundeswehry), rower i komputer (call of duty 4-6, close combat...) i jeszcsze raz gitara!
Tibiaa <333 ;*
Motoryzacja, ale powiedzmy teoretycznie bardziej i w sumie to chyba tyle.
Ogląda, czyta ktoś Top Gear, że się tak zapytam?
Jak lubisz studiować biografie zespołów to przeczytaj sobie o Def Leppard.
A bardzo chetnie.
mam węża , lubie muzy słuchać, skuterkiem jeżdże, pływać lubie gram na kompie i bardzo lubie zwierzęta czytam książki przyrodnicze
Mam algi w słoiku, jak trochę podrosną to zmiażdżę je i zrobię z nich maseczkę :>
Hmmm oprocz gitary? oczywiscie muzyka, u mnie glosniki maja pełen etat lubie tez poczytac mange(46 tomow - takie male hobby:D). dalej byłyby granie na kompie(ostatnio rzadziej), dziewczyny i czytanie, przed wszystkim King. I tez mam algi tyle ze w takim plastikowym opakowanku i kiedys zrobie z nich sushi, ale ez miazdzenia ;D
Mam algi w słoiku, jak trochę podrosną to zmiażdżę je i zrobię z nich maseczkę :>
A co na to algi?
Cos o mnie?
Wiadomo:
gitara,
nieszczęsna harmonijka widmo (pojawia sie i znika, i znika...) zaczyman i szybko kończe, niegdy nie moge sie za to zabrać na poważnie...
komputer (coraz rzadziej gry, coraz częściej artykuły),
latem lubie sobie troche postrzelać,
popływać
Książki (o tak! dużo dobrych książek: Puzo, Tolkiem, Prathet, Clarkson, Kossakowska, Grzędowicz, Sapkowaski, Pilipiuk - Kroniki Jakuba Wędrowycza RULEZ!!! )
filmy,
zdarza mi sie także cos napisać,
Na koniec zostawiłem 2 rzeczy, które najlepiej mi idą:
Słuchanie muzyki - 24/7
i tworzenie nowych rzeczy (w lecie biore sie za zrobienie swojej własnej gitary)
i swoją największą pasje (obok muzyki) HISTORIE. To nie jest śmieszne...
Czesc.
Co prawda na gitarze dopiero zaczynam, ale chcialem tez opisac swoje zainteresowania poza gra
No wiec tak... przede wszystkim cwiczenie na silowni - aktualnie rekreacyjnie, dbam o stawy. Trenowalem trojboj silowy i wyciskanie lezac, posiadam dosc obszerna wiedze na temat tych wlasnie dyscyplin silowych.
Od czasu do czasu przesiaduje w Gimp'ie tworzac jakies sygnaturki itp.
Gram rowniez w gry ""mmo" - obecnie Cabal.
W domu mam rowniez (a raczej brat) wiele gier na ps3/psp jak Assassin Creed itp. ale nigdy w nie nie gralem.
To chyba tyle, pozdrawiam wszyskich.
A co na to algi?
Nie wiem, już nie żyją xd
Ja poza grą na gitarze, to graffiti, lubię czytać książki, komputer i takie tamm
To tak poza muzyką interesuję się astronomią oraz mangą i anime Pewnie byłoby tego więcej, ale teraz nie mam czasu na nic, matura w tym roku ;P
Ellon napisał/a:A co na to algi?
Nie wiem, już nie żyją xd
R.I.P...
[*]
no to lubie mange, anime, jezdze na desce, czasem pogram na kompie, wlasciwie od zawsze fascynowalem sie wezami, tak jest do teraz, ale nie chca mi pozwolic na kupno, a marze o pytonie tygrysim (albinos, samica)
jezdze na desce
Do prasowania :>. A tak serio, to sama już jeździłam kilka razy na desce snowboardowej, świetna zabawa
@ up
Wolę narty. Jak dla mnie łatwiejsze i na desce chyba trudniej się zatrzymać
Na gitarze zaczynam grać, więc jeszcze nie zajmuje numeru jeden w moim życiu, ale bardzo dużymi krokami zbliża się do tej pozycji... Tzn. gra nie jest numerem jeden, bo muzyka i owszem! Ponadto dużo czytam (chociaż teraz nie mam czasu na czytanie nawet lektur, co kiedyś było dla mnie nie do pomyślenia!), sama piszę (a właściwie pisałam)- nie tylko opowiadania. Interesuję się również historią (głównie czasy od II wojny światowej do teraz), parapsychologią, kryptobiologią, psychologią i po części filozofią.
Obecnie zajmuję się tworzeniem filmu krótkometrażowego na konkurs i ten projekt zajmuje każdą moją wolną chwilę.
Myszon, na desce łatwo jest się zatrzymać, wystarczy ustawić ją prosto i podnosić palce do góry Deska fajniej wygląda imo, narty nie mają tego szpanu
edit:
o pendalec, szkoda,że dopiero od II wojny światowej, ja mam jutro kartkówkę z piewszej i aż mi nie dobrze na samą myśl ;/
<przechwałki>Ostatnio wygrałem z naszą szkolna drużyną zawody strzeleckie w warszawie ;p</przechwałki>
I WŚ też ogarniam w sumie ogarniam, ale zdecydowanie lepiej radzę sobie z Hitlerem, a póki co katują mnie upadkiem Polski. No i niedługo rozbiory, to wcale nie jest fajne -.-
WiedźMatt, gratuluję!
Myszon, na desce łatwo jest się zatrzymać, wystarczy ustawić ją prosto i podnosić palce do góry Deska fajniej wygląda imo, narty nie mają tego szpanu
Ale mi chodzi o takie zatrzymanie, żebym nie był cały w śniegu
Co do szpanu: nie jeżdżę dla szpanu tylko dla przyjemności (niestety ta przyjemność nie jest tania... )
Myszon, ale to normalne zatrzymanie i nie będziesz w śniegu Chodzi o palce stóp oczywiście A z tym szpanem, to chodziło mi o to, że deska po prostu fajniej wyglada i w ogóle mnie sie lepiej na niej jeździ niż na nartach
Cóż każdy ma swoje gusta, ale ja zbyt sobie cenię moje 4 litery, żeby jeździć na desce
Ja gram jeszcze na gitarze basowej, suzafonie, akordeonie, fortepianie, skrzypcach, i jak chyba wszyscy na nerwach...... ale na instrumentach gram tylko zarobkowo, bo narazie potrzebuje kasy na naukę. I to chyba tyle... pracuje też jako gitarzysta do wynajęcia, czyli do jednorazowych nagrań np. w filharmonii. Jeśli ktoś chciałby mnie wynająć to pisać na maila i się jakoś dogadamy cena zależy od terminu i trudności utworu.
To tyle aloha
Co oprócz gitary?
Hmm...Prawdę mówiąc mam obsesję na punkcie tego instrumentu
Dobra oprócz grania to np. słucham muzyki (rock,metal),jezdżę na rolkach i deskorolce.
Nie robię zbyt ciekawych rzeczy bo prawie cały czas mam szlaban za yyyy... nazwijmy to nieposłuszeństwo ;*)
Śmierć ''Here Comes The Pain"!!! Kto jest za wyciąga siekierę, młotek, glany, czy algi w sloiku i zgłasza się do mnie!
@Here Comes The Pain - Z kad jesteście?
Sorry, za przeciąganie Rouge i mpx, ale się normalnie zdenerwowałem. Wnoszę o usunięcie wszystkich postów tego użytkownika... I zakaz publikowania na tym forum... Wiem, że to może trochę totalitarnie, ale wszyscy muszą znać swoje miejsce... TIA
@Ellon: PoKlIkAsH? xD ;*
Nie no żart, nie chcę dostać bana!
No coś tam porabiam.
Gram na harmonijce i keyboardzie.
Nałogowo słucham muzyki.
Nieco biegam.
Gram na komputerze (RPG zazwyczaj, ostatnio Arcanum).
Od czasu do czasu grywam w tenis stołowy.
Do tego lubię przeczytać dobrą książkę (aktualnie kończę "Wieżę jaskółki").
Bardzo lubię do tego jeździć samochodem (urok wsi : D) i moim 50cm3.
Czasami obejrzę jakiś film, albo serial (ostatnio Dr. House, czekam też na nowy sezon Dextera). Lubię również dobrą mangę lub anime (zwłaszcza po angielsku, dodatkowa korzyść z czytania).
Tworzę też czasami strony internetowe, dorabiam sobie na nową gitarę.
Właściwie to moje życie w większości kręci się wokół muzyki... ^^
A ja uczę się grać na akordeonie I witam, bo to moje pierwsze słowa na tym forum ; D
Witamy
Czytam książki (Stephen King) i wiersze (Sylvia Plath), choć to drugie nieco mniej.
Jeśli o poezję chodzi, udzielam się na stronie wpmt.pl, gdzie zbierają się wszyscy pisarze, (pseudopisarze, ludzie, którzy chcieliby pisać, tacy, którym wydaje się, że to potrafią i wszyscy inni) i uczą się fachu xd [Jestem tam redaktorką (byłam szefem wierszy, ale zrezygnowałam)].
Piszę.
Słucham muzy (rock, j-rock, odłamy metalu, punka, grunge, Tokio Hotel, które dla wielu jest ponad wszelkimi definicjami).
Myślę o rozpoczęciu nauki śpiewu ('Nigdy nie jest za późno!' - nieśmiertelne hasło, uch uch, jego się trzymajmy) - bardziej przez Internet (walkomania.pl), jeśli to wypali w ogóle...
Zbieram hajs na git. elektryczną i wzmacniacz.. Mam klasyka..
Interesuję się mangą i anime (Death Note, Elfen Lied, Zombie Hunter, Vampire Knight, Higurashi no Naku Koro ni, żeby wymienić kilka) xd
Spotykam się ze znajomymi.
Dużo gadam, to też jakieś zainteresowanie (ale też ostrzeżenie, jak mi się wydaje ;D).
Chcę zacząć uczyć się języków - ang. i japońskiego, jeśli mi czasu starczy
i pogonić siostrę do nauki śpiewu (bosko growluje, choć jest babą, Manson wychodzi jej perfekcyjnie), założyć zespół i podbić świat..
;D
GeNeX napisał, że jego życie kręci się wokół muzyki: moje wokół pisania, muzyki i marzeń.. Zostaje mi od biedy trochę czasu na sport i załatwienie podstawowych potrzeb fizjologicznych haha
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc