Odp: Rozmowy niekontrolowane
Ze spodniami (nogawkami) w glanach mi jakoś niewygodnie. Chyba żebym miał jakieś uber-super-mhroczne-glany-mocy-z-klamrami-i-przeciwpancerną-blachą to by mi się nogawki na zewnątrz nie mieściły i bym wpuszczał.
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ze spodniami (nogawkami) w glanach mi jakoś niewygodnie. Chyba żebym miał jakieś uber-super-mhroczne-glany-mocy-z-klamrami-i-przeciwpancerną-blachą to by mi się nogawki na zewnątrz nie mieściły i bym wpuszczał.
Mój tata nosi glany...
...i mi kupi niedługo ![]()
Hail!
A ja mam często glany w cholewce (nie jestem nazistą) - nikt nie zwraca uwagi, jak mam glany nie wpuszczone w nogawkę to wszyscy, mówią, że skin, albo punk...
Skóra - zawsze, tylko nie w zimie bo za zimno
A spodnie: kultowe 'dżinsy' z dziurami po kulach (albo inne jeansy) ew. czarne spodnie...
Kiedy stereotypowy metal idzie korytarzem, światło przygasa, w oddali słychać wrzaski mordowanych dziewic, wszyscy ludzie wstrzymują oddech i zamierają w bezruchu w głowie ukazują im się sceny ich śmierci. Po jego przejściu słychać przez chwilę demoniczny śmiech po czym światło wraca.
Rames! Też to masz? Ja myślałem, że jestem sam... ]:-{>
Mój tata nosi glany...
...i mi kupi niedługo
To nieźle
Jak ja przyszedłem do domu ze "sprzętem" to stwierdził, że to są buty zrobione na bazie opony od ciągnika / kajaki (bo rozmiar 45/46) - i zapytał kiedy na basen idziemy...
glany powinny być minimum 44, mniejsze mają już sztucznie poszerzaną podeszwę, a to wygląda ciut dziwnie ![]()
@Ellon nie jesteś sam, stay tru \m/ To ze mnie się rodzina śmieje, kiedy buty wiążę, a i tak mam tylko 10 dziurkowe.
Kurna, ale ja bym chciał takie coś http://allegro.pl/schecter-demon-7-fr-g … 06009.html Schecter Demon FR 7 i to jeszcze w takiej cenie! 6 strunowy tyle kosztuje! Ma ktoś pożyczyć 600 zł?
A moje ciocia podsumowała glany następująco:
Ale pikne trzewiki.
Mi osobiście się nie podobają. Adidasy FTW!
-----------------------------------------------------------------------
7 strun z floydem, o matko
.
Ale adidasów nie nosisz w zimę, kiedy śniegu sporo leży
Dlatego na zimę glany, na lato trampki lub inne lekkie obuwie ![]()
Hę?
Nie oceniaj innych na podstawie samego siebie!
Jak jest ciepło to noszę
.
ja swoje nosze tylko do końca szkoły na wakacjach nosze trampki a jak wracam do szkoły to znowu glany (w okresie ciepłym nosze także katane z tylnymi ekranem megadeth xd)
Jak dla mnie są 2 rodzaje najwygodniejszych butów świata w których można chodzić na zmianę przez cały rok. Mianowicie glany i... sandały ![]()
A ja dzisiaj przy wycince drzew wbiłem sobie długi kolec w splot nerwów, przy ścięgnach od zginania kciuka. Nie mogę nim ruszyć bo czuje jak by mnie ktoś tam prądem raził. Jak wyjąłem kolec to pierwsze co pomyślałem że co najmniej przez miesiąc nie złapie żadnego chwytu. ![]()
Spotkaliście się z czymś takim??
Pewnie, dzisiaj rant szafki nikczemnie zaatakował mój łokieć. Dosłownie brak czucia w ręce przez kilka sekund ![]()
Ja słyszałem kiedyś o czymś takim. Koleś mówił, że wbił sobie jakiś kolec przy kciuku, nawet na tym forum. To był chyba CARdinal
.
Biurowy parkour
[video]http://www.youtube.com/watch?v=HjgzwrnSoVE[/video]
Padłam, jak to zobaczyłam xD
Po zostwaieniu swojej mp3 w ogrodzie i po spadnieciu deszczu, pomyslalem, ze tak glupiego bledu nie da sie powtorzyc. Kuupilem sony walkmana, cieszylem sie 3 miesiace, po czym zostawilem ja w autobusie...
Krester, nie martw się, Mikołaj przyniesie Ci nową mp3.
spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam
Aż oczy bolą od tego słowa xD
Dlaczego? U mnie wszystko bardzo gładko sie odtwarza...
Te koty sa niezłe
UFC takie...
Te koty są zaje*iste ![]()
haha niezła opcja xd
Nothing better than spammmm... ![]()
Dawno dawno temu w krainie spamu było sobie dwóch gitarzystów.
Nagrali wspólnie demko i wstawili na Youtube.
Wszystkie osoby które to znalazły dostawały napadu padaczki
lub napadu furii
Lub podchodziły do pierwszej napotkanej osoby i robiły sobie z jej brzucha czapkę ![]()
A ci gitarzyści założyli potem zespół Jonas Brothers i zatrudnili wokalistkę Hane Montane
I to był koniec krainy spamu
Mam małe pytanie: jak myślicie, trudno będzie mi zagrać na gitarze dla leworęcznych?
Bo kumpel kupił akustyka Fendera i chcę przetestować ![]()
Nie wiem, mi było trudno, ale ja jestem tylko-praworęczny... Nie wiem jak u ciebie
Rouge spróbuj swoją gitarę odwrócić i grać na niej np. 1-2-3-4, że lewą kostkujesz, a prawą dociskasz, no ja w ten sposób nic nie potrafię zagrać.
Za nieco ponad 4 godziny pobudka, a ja zasnąć nie mogę. Fuck.
...
Ciekawie wyrażona empatia i głębokie współczucie...
;D
Miałem kolegę, który chodził spać o 5... a wstawał o 6.
eee... a ja narzekam jak śpię tylko 5h...
Ja teraz sypiam jak przychodzę ze szkoły i normalnie i... nie wiele to zmienia. Ale przynajmniej w miarę funkcjonuję w domu
.
Ciekawie wyrażona empatia i głębokie współczucie...
;D
Dziękuje
Dużo ćwiczyłem ![]()
Nikt nie zauważył pięknej pogody? Dziś było bardzo słonecznie i aż chciało się wyjść na spacer. Niestety strasznie zimny wieje
uniemożliwiło mi to dłuższe siedzenie przy torach z aparatem i czatowanie na pociąg do Torunia.
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc