Odp: Rozmowy niekontrolowane
Ja bym szukał na północy... ![]()
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja bym szukał na północy... ![]()
Już znalazłem... daleki wschód, Rosja konkretnie, nad równinami wschodnimi
.
dupa dupa dupa i jeszcze raz dupa.
x100000000000.
Grzesiek
Witaj w klubie.
Topnieje?! To u mnie już dawno nie ma i się ciesze.
I z czego się cieszysz?! Że co krok można się porzygać widząc psie kupy?!
Z tego, że nie muszę codziennie z łopatą zapierniczać i odśnieżać. No i lubię na rowerze jeździć.
I z czego się cieszysz?! Że co krok można się porzygać widząc psie kupy?!
Gdyby prawo było bardziej przestrzegane, to nie byłoby tylu psich kup. Też się denerwuję na widok tego swoistego pola minowego, ale wolę to niż śnieg i mróz (tu w Olsztynie niestety jeszcze cienka warstwa śniegu jest...).
Ja tez jeszcze śnieg mam i nie chce puścić skubany. Ale już niedlugo, niedlugo... już ja o to zadbam.
A ja lubie wiosne
Jak widomo wiosna radosna...
Kupy też maja swoją zalete
UŻYŹNIANIE
A ja przepraszam za nieaktywność, ale mam ostatnio duuuuuużo zajęć (i to już jest mniej radosne)
UŻYŹNIANIE chodnika
No wpadaj czasami Ellon, współczuję, że aż tyle zajęć.
siema wszystkim
dawno mnie nie było bo hasło mi sie zapodziało ale już jestem
widze że dużo nowych uzytkowników, miło ;d chce się pochwalic ponieważ zakupiłem gitarke elektryczną ;d epiphone special II, w poniedziałek do mnie dojdzie i wstawie foty
tak długo na to czekałem i nareszcie! pozdrawiam ;p
Jak widomo wiosna radosna...
Nie dla mnie. Jest to według mnie najgorsza pora roku bo: znika zimę, cieknie mi z nosa, pełno oczojebnych kolorów że aż oczy bolą i jeszcze długo mógłbym wymieniać...
pozdrowienia z lekcji fizyki ![]()
A u nas sala pełna komputerów to nie ma jak włączyć bo wychowawca 'ma prąd'
.
Ale no... DZIĘĘĘ - KUUU - JEEE - MYYY!
na szczęście komórkę mam tylko dla siebie ![]()
Zima znów działa mi na nerwy. Jeszcze wczoraj rano mogłam na spokojnie pobiegać w lesie, a nawet usiąść na wzniesieniu i powygrzewać się w słońcu. A dziś? Śniegu napadało, słońca brak i aż się odechciewa czegokolwiek.
U mnie prawie od miesiąca nie ma śniegu o.O
U mnie niestety musiał spaść, uroki studiowania na północnym wschodzie...
Na śląsku też śnieg znowu, a tak fajnie było.
I Wielkopolska jest biała
:)
podlasie sie dołącza
Mazowsze też
Ehh... nawet moich rodzinnych stron nie oszczędziło
Wyszłam dziś na dwór i jak na złość zaczął sypać bardzo gęsty śnieg... Dodam, że chciałam na przekór pogodzie pobiegać, ale niestety adidasy ślizgają się i doszłam tylko do sklepu (miałam zrobić zakupy dopiero wracając). Dobrze chociaż, że pod bluzę założyłam parę koszulek, przynajmniej było mi ciepło ![]()
a ram zam zam, a ram zam zam, guli guli guli guli guli raz zam zam ![]()
[video]http://www.youtube.com/watch?v=cvER9G2wZBo[/video]
Ja nie wiem co Wy macie do zimy/śniegu/niskich temperatur? Trzeba być twardym!
Let it snow, let it snow, let it snow! ![]()
Zima moze byc, ale zeby ciagle nie sypalo, tylko zeby sypnelo raz i tak zostalo, zeby nie topnialo
tak to spoko jest nawet ale i tak wole cieple dni
Ahhh nigdy tego nie zapomne, wczoraj gralem na elektryku (cort x5) i powiem wam, cud miod orzeszki
fajniutko lekko sie gra w porownaniu do akustyka
teraz bardziej zmotywowany jestem do kupna elektryka, ale i tak musze sobie poczekac troche D:
No i wykrakalem. U mnie tez juz pada. Myszon, jak zima ma wygladac tak, ze jeden miesiac jest pol metra sniegu i 10 stopni mrozu a drugi wyglada jakby miala byc juz wiosna to ja pieprze taka zime. Co nie znaczy ze jej nie lubie.
U mnie też pada
.
A teraz niech ktoś mi znajdzie utwór żydowski dający się wykonać na dwóch gitarach. Tzn. żydowski - żydowski a nie żydowski bo np. wokalista jest żydem.
jak zima ma wygladac tak, ze jeden miesiac jest pol metra sniegu i 10 stopni mrozu a drugi wyglada jakby miala byc juz wiosna to ja pieprze taka zime.
W tym momencie przyznam Ci rację. ![]()
Tja... u mnie przedwczoraj spadło... ale szkoły nie raczyli zamknąć...
U mnie spadl snieg w czwartek. Jak jechalem do szkoly autobusem to stalem 3 godziny w korku (3km od szkoly). Na moscie na glownej drodze, zderzylo sie-... 11 aut
To łapcie na uspokojenie:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=PEulyxBC … re=feedlik[/video]
Tak nawiasem to nie sądziłem, że ta 'żydowska' muzyka może być aż tak ciekawa. No i znalazłem masę fajnych zespołów
.
Mam pytanie które powtarzało się już dużo razy. Jak Ap Tunerem nastroić gitare niżej? Tzn. szukałem po forum ale mi chodzi konkretnie o November Rain
(Gp5 pisze: 1-dis,2-cis itd.)
zamiast pustej struny strój do e1 strunę naciśniętą na 1 progu.
thx
W ustawieniach możesz zmienić sobie "strój" do jakiego chcesz stroić ![]()
A mógłbyś jaśniej wyjaśnić ? ![]()
Jak offtop to sie zapytam coś... ![]()
Zapewne wielu z was na tym forum w wieku jest gimnazjalnym i zapewne tak jak ja uwielbia gitarę. I słuchacie i gracie dobra muze
Napewno wszyscy tutaj znaja styl rap, hip-hop no i oczywiście JP (nie muszę tłumaczyć co to oznacza)
Jaka jest tolerancja w szkole w stosunku do was od nich...bo jeżeli chodzi o moje tereny i moją szkołę to na gitarze gram jedyny a słucha nas taka muzyke (blues, rock, metal, hardrock itp.) moze z pięcioro
Jak młodzież w kapturach sie do was zwraca...nie macie problemów??
Sory za takiego dziwnego posta, no ale musze sie zapytac ![]()
(nie zjedzcie)
JP
John Petrucci?
http://img402.imageshack.us/f/musicmanj … hires.jpg/
PS. http://gitaradlapoczatkujacych.pl/forum … php?id=751
Nie - nie John Petrucci...
JP - może Judas Priest ??
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc