Odp: Rozmowy niekontrolowane
aha krester dzieki:)...
co do wypowiedzi bluskaja....to hmmm...w sumie to czemu nie
..zobaczymy...moze bedzie brzmiało:P
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
aha krester dzieki:)...
co do wypowiedzi bluskaja....to hmmm...w sumie to czemu nie
..zobaczymy...moze bedzie brzmiało:P
Jak będzie za nisko brzmiało to oktawę wyżej
.
Aniu, tak wracając do Twojego wymarzonego SG ![]()
Zastanów się nad tym lutnikiem. Gość robi dzieła sztuki, na Twoje marzenia też na pewno coś poradzi ![]()
Przykład: http://www.lootnick.com/gallery.php?gid=109
http://www.lootnick.com/gallery.php
Ania mówiła serio o Gibsonie? O Boże. Jestem twoim najlepszym przyjacielem, ale to już pewnie wiesz. Daleko z Krakowa do Głogowa? ![]()
Trochę dalej niż Wrocław
byłem we wakacje, ale jeszcze nie znałem tego oto osobnika płci przeciwnej do pięknej ![]()
hahahahhahah xD popatrzcie jak gibol łączy ludzi:D.. bluskaj no...troche..:D
te gitary wygladają wrecz epicko^^
Dla miłości to nie przeszkoda...
Do gitary ofc
.
^%&$§x*# niby od dzisiaj mam ferie... wyszedlem ze szkoly i spoznilem sie na altobus, pomyslalem trudno. Poszedlem do miasta kupilem baterie za 3,5€ do kolimatora (celownik do karabinu), wyiagam to ... z kieszeni a to cale sie rozlecialo. Wracam do domu, wlaczam wzmacniacz i... z.j.e.b.a.l. sie, zapalila sie dioda sygnalizujaca prace wzmacniacza na sek i zgasla. Teraz nic nie chodzi.
Czyli udany dzień, nic tylko iść się pociąć. Masz gwarancję na niego? Skoro głośnik wymieniałeś to możesz mieć problem.
Nie mam juz gwarancji, skonczyla sie miesiac temu. Nawet boje sie dowiedziec ile bedzie naprawa kosztuje.
Krester sprawdź bezpieczniki, jak kompletnie nic nie chodzi, nawet lampy się nie grzeją to pewnie bezpiecznik się spalił, jeśli to to "naprawa" będzie śmiesznie tania ![]()
Zapominialem o sprawdzeniu bezpiecznika, dzieki ![]()
Wyiciagnelem, da sie jakos sprawdzic czy jest zepsuty, czy trzeba nowy dac'?
Jak jest zepsuty to jest przerwany, powinno to być widoczne, jeśli nie widać to sprawdź jakąś lampka i baterią, albo miernikiem, jak masz. Na pewno masz tylko jeden bezpiecznik?
Jeden, ale nie wyglada na przerwany. A jak sie sprawdza miernikiem, miernik mam ale nigdy nie uzywalem
Poszukaj na pokrętle takiego trybu, który przy zetknięciu tych dwóch końcówek miernika wydaje dźwięk. Potem jedną przyłóż z jednej strony, drugą z drugiej i jak będzie dźwięk to znaczy ze bezpiecznik jest ok.
//Tak się kurna robi covery!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=hI6ZdZOA0Ko[/video]
WOW, niezłe
Zaraz sie za swój biore... nagram Behemotha z head bangiem ![]()
A tak sirius to nieźle sobie gość radzi
i do tego fajny kawałek coveruje
InFlames rullazzz!
O kurna...ile to roboty:D
Ale dla takiego kawałka warto!
Dobry wokal ![]()
In Flames Rulez xD
Poszukaj na pokrętle takiego trybu, który przy zetknięciu tych dwóch końcówek miernika wydaje dźwięk. Potem jedną przyłóż z jednej strony, drugą z drugiej i jak będzie dźwięk to znaczy ze bezpiecznik jest ok.
Takiego ustawienia w mierniku nie mam, ktory wadawal by dzwiek, alle tylko na jednym ,,kanale?,, Pokazuje jakiec cyfry. Jak dalem bezpiecznik miedzy koncowki miernika tez jakies cyferki sie pojawily, wiec chyba z bezpiecznikiem wszystko ok?
Ustaw na omomierz, na najmniejszą rezystancje (a właściwie na najmniejszy zakres rezystancji) i zetknij końcówki do bezpiecznika. Powinno pokazać 0 om, bo bezpiecznik w normalnych warunkach jest zworą. Jeśli pokazuje więcej albo koniec zakresu to znaczy, że jest zepsuty.
Na mirniku dalem na 200 om i po przytknieciu koncowek do bezpiecznika caly czas liczby sie zmieniaja na wyswietlaczu. Wiec to bezpiecznik?
Weekend!
koniec freii ![]()
Szalony dzień. Zrobiłam dziś ponad 300 km i spędziłam łącznie 5 godzin w pociągu. Tylko po to, żeby w jednym miejscu pobyć 3 godziny.
A teraz jaśniej
.
koniec freii
A u mnie początek ![]()
Weekend!
Moje ferie skonczyły sie tydzień temu ![]()
Grozisz nam?! ![]()
Rouge, brzmi jak wyprawa na egzamin...
Nie, to nie była wyprawa na egzamin (chociaż pisałam dziś o 8.30 poprawkę). Potem wsiadłam w pociąg Olsztyn-Toruń, byłam w Toruniu 3 godziny i wróciłam. Cała historia.
http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/g … etta-xm-bk
..kolega sie pyta czy warto inwestowac:D
Oczywiscie, ... ze nie.
dzieki:P
Swoją drogą, to fajne wykończenie tego wiosła.
witajcie;) mam pytanko co byscie doradzili jako piece do zespołu?:D(oczywiscie na kieszen szkoły. bo o taki zespół chodzi) bedziemy sie ubiegac zeby zainwestowali w sprzet jest szansa ze go nam kupią ale trzeba dac im konkret:D wiec co byscie polecili?:D
Jak znam życie to Grzesiek poleci to co ma
.
;D jak zadowolony ze swojego sprZetu to niech poleca:P
A do ilu sponsorują?
no gibsiaków raczej nam nie kupią ![]()
http://www.thomann.de/de/peavey_6505_plus_112_combo.htm
Żeby to tak u nas sponsorowali mmm...
Przynajmniej nauczyciele mają ambicje. Metal konkretnie symfoniczny od historii pan wymyślić raczył na akademię w maju.
Mam grać
.
Z lamą
.
Nie lubię takiej muzyki
.
Z 8 osób bierze udział
.
Mówiłem już, że nikt nie jest w stanie tego ogarnąć?
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc