Także jestem w 3 klasie i powiem wam, że to nie jest takie proste. Były u nas robione jakies badania, ale nie wzialem w nich udziału (pomyslalem ze nie moge pozwolić zadnemu psychologowii żeby zagłębił się w moja psychike, dla jego dobra...). Ja mam juz sprecyzowany kierunek dalszej nauki (prawo etc. etc.) ale patrząc na moich kolegów i kolezanki, widze ze nie zdecydują sie na pewno do samego końca.
Dlaczego negujecie LO? Jezeli ktoś nie widzi sie jako technika lub innego ścisłego (dla przykładu ja) to powienien pomyślec jakims kompromisie. Ja na przykład jestem pewiem, że za wszelką cene dostane sie na jakieś studia i będe studiował. Mowicie ze po LO nie ma pracy. Dlaczego? Rozumiem ze jest jakieś ryzyko, ale życie to jednow wielkie ryzyko. Trzeba to ryzyko ograniczać do minimum, ale jak to ktoś kiedyś mądry powiedział: "Nie ma ryzyka - nie ma zabawy".
@Ania1921 jak nie lubisz humana, ścisłych i gotować to idz do jakiegos czegoś językowego
Języki lubisz?
Dopowiem: na namowy rodziców nie reaguje (gdyby namawiali na cos, tez bym nie reagował
)
Dziękuje, pozdrawiam Ellon
Epiphone Futura CUSTOM Prophecy EX, Cort KX-5 Katana, Fender CD-60 + Laney IRT Studio (CRATE FW 15R) + Harley Benton G212 V30 + Digitech Bad Monkey + MXR M-116 Fullbore Metal + Zoom G3X