641

Odp: Rozmowy niekontrolowane

A ja zaliczyłem Algorytmy i struktury danych big_smile
I taka anegdota:

Na egzaminie podchodzi wykładowca do kumpla który napisał stronę tekstu na temat jakiegoś zagadnienia, co doktor skomentował:
-Po co Pan to pisał? I tak tego nie będę czytał.

Epiphone Les Paul Standard Plus + Marshall AFD DIY ;] (full lampa) + Dunlop GCB-95

642

Polski to prosty jenzyk. Tylko za stary jusz jezdem...

"Va'esse deireádh eap eigean..."

643

mpx, gratulujemy oraz życzymy dalszych sukcesów smile

SEX, Drugs, Rock'n Roll
Dean Vendetta 1.0 + MXR dist+diy + Kustom KG112FX
GG:2539337

644

Ech... Już nawet do reportaży jestem za stary tongue

645 (edytowany przez ania1921 2010-12-22 21:10:33)

gram od roku:P..chetnie odpowiem na twoje pytania^^ jak chcesz to napisz na gg:P 606674

646

No mi wczoraj stuknęła pełnoletniość, gram od... no, za niedługo będą dwa lata, więc chyba już za stary jestem.

"Tore out my heart, handed to me on a silver platter"
Avenged Sevenfold !!!

647

Dobra, już jest wystarczająco dużo zgłoszeń. I teraz mam dylemat, kogo wziąć tongue

WiedźMatt- masz 18 lat, ale ich nie przekroczyłeś, więc nie jesteś za stary tongue Jeśli masz chęci, to chętnie skorzystam z Twojej pomocy wink

No i chyba Ankę wezmę, bo gra od paru miesięcy, co będzie dla mnie na pewno pomocne smile

Gdyby nie to, że mam ograniczenie co do objętości tekstu wzięłabym więcej osób... Ale dziękuję wszystkim za chęci smile

Epiphone G400 CH r. 2006 + Roland Cube 30X
gg:5122421

648

To bardzo się cieszę smile
zawsze jestem pod GG smile nr 20003356 smile

649

Z tym, że odezwę się dopiero po Wigilii, wiadomo, ten dzień co rok jest zajęty wink

650

No tak, tak, ja właśnie miałam edytować posta i napisać, że mam czas dopiero od niedzieli:P :*

651

Kiedy jasna gwiazdka błyśnie Niech Ci serce radość ściśnie Niech choinka jasno świeci Niech nadziei płomień wznieci Niech kolęda zabrzmi w koło Niech świat śmieje się wesoło Będzie miło i serdecznie A Twe szczęście niech trwa wiecznie. WESOŁYCH ŚWIĄT :*

Wiem robię spam:P ale na Święta to chyba nie zaszkodzi:P:*

652

to jest offtom więc tutaj można xd

"Gitara jest ludzką duszą wysyłającą wiadomość poprzez sześć strun."
Yamaha F-310
Schecter Omen Extreme DVS + Laney LV 100 + Soldano Atomic 5W [DIY] + Line 6 Floor POD

653

smacznego jajka

Poza byciem gitarzystą, jestem wielkim fanem gitary. Kocham ten cholerny instrument. - Steve Vai
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100
GG: 7365993

654

Grzesiek to nie ta bajka tongue

655

Wesolych swiat,

Ex Emg 81 /60 ->Dunlop GCB-95 -> Valveking 112 (Celestion Vintage 30)
Nie mam polskich znakow!

656

A ja dostałem przystawkę do mojej Yamaszki big_smile <skakałby z radości, gdyby nie to że siedzi>

"Va'esse deireádh eap eigean..."

657

A ja dostalem kase, z ktora zafunduje sobie sobie dwa nowe efekty ;D <nie skacze, bo jeszcze ich nie kupił>

658

A ja dostalem laptopa, ubrania i kase za ktora sprawie sobie g12t albo vintage 30 i do komputera creative t20

Nie mam polskich znakow!

659

A ja nic sad

660

daj adres wysle ci na piwo:P

661

ja też nic nie dostałem ... krucho z kasą xd ale MOŻE na spóźniony prezent będzie Line 6 Floor POD big_smile

"Gitara jest ludzką duszą wysyłającą wiadomość poprzez sześć strun."
Yamaha F-310
Schecter Omen Extreme DVS + Laney LV 100 + Soldano Atomic 5W [DIY] + Line 6 Floor POD

662

tez chcez na piwo?:D;ppp

663

Ja multiefekt do gitary i SŁODYCZE !
Ja Krethh i Lisowi wyślę knoopersa xD

"Naszą największą zaletą nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że zawsze potrafimy się podnieść." Ralph Waldo Emerson
--------------------------------------------------
Schecter Diamond Series Omen 6 i Fender Frontman 25R smile

664

Jak już chwalimy się prezentami, to ja dostałam słuchawki do kompa i trochę słodyczy (a jakże by inaczej? xD).

@Ania- nie lepiej spotkać się kiedyś i postawić to piwo? tongue

665

no Aniu, ja tam może zawitam we wakacje big_smile

Poza byciem gitarzystą, jestem wielkim fanem gitary. Kocham ten cholerny instrument. - Steve Vai
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100

666 (edytowany przez AC/DCfan 2010-12-25 18:53:08)

Rouge ja też dostałem słuchawki a poza tym to kase i torbę na laptopa no i jeszcze dostane coś na urodziny bo mam 31 grudnia

"Śmiejcie się ze mnie, że jestem inny, ja śmieję się z was że wszyscy jesteście tacy sami,
Epiphone Les Paul Custom + Laney CUB 12R+Dunlop GCB95
takamine eg260c WR

667

heh...ja jak błagałam o gitare  to powiedziałam ze nie bedą mi nic musieli dac na gwiazdke:P.. ale i tak mi kupili zeestaw kostek(jimiego hendrixa) pałeczki do perkusji(zaczynam grac;p) stroik do gitary i kosmetyki:P

@rouge jasne:P...wpadnijcie do głogowa:P...pójdziemy w pewną miejscowe na ognisko i piwko(oczywiscie z gitarami:P)

668

Jeszcze do obskoczenia zostali mi: Tato, babcia, babcia 2 z dziadekiem i 3 ciocie z rodzinami i wojek bez znanej mi rodziny. Ogolnie polow w tym roku wypadl pomyslnie, mysle, ze dostane jeszcze kase, ubrania i cala torbe snickersow.

Nie mam polskich znakow!

669

Ja dostałem słodycze i dofinansowanie tongue

670

ja tak samo jak Myszon ;p

SEX, Drugs, Rock'n Roll
Dean Vendetta 1.0 + MXR dist+diy + Kustom KG112FX
GG:2539337

671

[video]http://www.youtube.com/watch?v=Q5eyrf0Z … re=related[/video]
Oglądajcie od 1:10 wink

672

"Anthrax bardzo pięknie dziś śpiewał, najlepiej chyba!"

673

babcia rządzi:P

674

Because it is Mistress of Anthrax smile Babcia of the Dark Side...

"-Pan na tramwaj czeka?
-Tak.
-Ale tu tramwaje nie jeżdżą
-No to co?" Leze i kwicze...

1:50 - tzw. usmiech podtrzymywany smile

Epiphone Futura CUSTOM Prophecy EX, Cort KX-5 Katana, Fender CD-60 + Laney IRT Studio (CRATE FW 15R) + Harley Benton G212 V30 + Digitech Bad Monkey + MXR M-116 Fullbore Metal + Zoom G3X

675

Ellon, wieze masz fajne wiosło. Napisz jak ono się sprawuje wink

676

Jezeli chodzi o brzmienie to wszysko jest czysto. Decha ładnie brzmi na cleanie (cewkowanie pick up'ów is the best wink), na przesterze również. Definiowana, i słusznie, jako sprzęt do grania naprawde ciezkiej i ostrej muzyki (w końcu Katana, nie?), chociaz z cleanami naprawde dobrze sobie radzi, ale to chyba po trosze zasługa pieca - swoja droga trafiony w dziesiątke, moge go z czystym sumieniem polecić. Bardzo wygodna (IMO), tylko nie wiem jak w fabrycznie nowej gitarze tego typu wysoko załorzone są struny, bo ja mam u siebie obnizana akcje strun (spilowany gryf) do minimum smile Dość szybka, chociaz F1 to to nie jest. Na dodatek bardzo twarda sztuka: wytrzymuje z takim "maestro" jak ja i sobie radzi smile Ogólnie gitara na prawde godna miana Katany.

A, zapomnialbym: LEKKA jak nie wiem co, w porównaniu do serii X (tez Cort'a) jest to piórko, chociaz tez potrafi pociągnąć do ziemi jak sie gra jakiś death metal albo cuś wink

Epiphone Futura CUSTOM Prophecy EX, Cort KX-5 Katana, Fender CD-60 + Laney IRT Studio (CRATE FW 15R) + Harley Benton G212 V30 + Digitech Bad Monkey + MXR M-116 Fullbore Metal + Zoom G3X

677

Szczęśliwego Nowego Roku... czy coś.

Ktoś z forum też zostaje w domku? neutral

678

No tak jakby niestety ja też...

679

Bluskaj napisał/a:

Ktoś z forum też zostaje w domku? neutral

Ehmmm... nooo... jak by to ująć... <nieśmiało kiwa głową że tak>...

680

Ale co tam, trochę death metalu i od razu jest fajnie \m/