Odp: Rozmowy niekontrolowane
A moje wypadają
.
Wszyscy kochamy łojotokowe zapalenie skóry głowy...
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A moje wypadają
.
Wszyscy kochamy łojotokowe zapalenie skóry głowy...
chodzi mi o ich brak:P ale tych na głowie:P
Lol! I co, teraz nici z niespodzianki? xD
Ja mam uber-loczki xD
ej to się zaczyna robić obleśne ;d i nie mówcie mi, ze mam dziwne skojarzenia ;d
@Bluskaj, masz się czym chwalić ![]()
A moje wypadają
.
Niestety jest na to tylko jeden bardzo straszny, ale za to w miarę skuteczny sposób...
eee,,,masło?
opie*dolić się na łyso? ![]()
Doczep sobie blond włoski
Nie ważne co masz na głowie ważne co masz w sobie ![]()
Dawaj Myszon ten sposób bo mam bonus do wypadania włosów - ciekawość +2
.
Zobaczyłem dziś Iommiego bez brody
.
@ up
Jak masz łysy łeb to zrób sobie wszczep...
Sprytne...
Tam miało być oczywiście wąsów
.
Nie, brody.
To były na pewno włosy z końskiego ogona ![]()
Siema ludzie, jak po andrzejkach? Ja dopiero teraz dosiadłem kompa ;d
andrzejki to chyba jutro.
Chyba wczoraj. Ostatni dzień przed pierwszą niedzielą adwentu, czy jakoś tak ![]()
To były andrzejki? ![]()
Wreszcie nikt nie chciał ode żebym gdzieś szedł.
Andrzejki (znane też jako Jędrzejki lub Jędrzejówki) – wieczór wróżb odprawianych w nocy z 29 na 30 listopada, w wigilię świętego Andrzeja
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Darth Vader by pozazdrościł twojego okrzyku. ![]()
Krester, niby tak, ale kto Ci zrobi impreze w adwent?
e..ja!
Miałem ja robić, ale mamusia się nie zgodziła. Ech ;/
ale nie mówię o takiej domówce, bo to wiadomo inna sprawa ![]()
Krester, niby tak, ale kto Ci zrobi impreze w adwent?
Starzy
e..ja!
Komu jeszcze zrobisz? ![]()
Eee... Grzesiek jeśli się nie mylę to andrzejki są w imieniny Andrzeja i patrząc w kalendarz to jest to jutro, ale jak się mylę to mnie poprawcie.
Budyń to świetny deser, ale nie sprawdza się jak sanki.
Zimnym kotletem się nie ogolisz
@Myszon i wszyscy inni, juz powiedziałem ze nie wiem. Andrzejki czy ostatki, jak zwał tak zwał. Mi chodzi o grube imprezy, we wszystkich okolicznych klubach, nawet w Enegry "Andrzejki" były w sobotę. Takie domówki, jak wspomniałem, to każdy może sobie zrobić kiedy chce, bo nikogo więcej oprocz Ciebie to nie obchodzi, a jak zrobisz jakis melanż, libacje (bo jedno nie wyklucza drugiego
), to komuś się to jednak może nie spodobać jeśli będzie to w dzień Andrzeja (czyli adwent).
ale jezeli ty jestes nie wierzący ciebie adwent nie obowiązuje;) ale obowiązują cie zasady moralne(czy jakies tam) jak cisz nocna no i bez przesady:P
Tu nie chodzi o to kto jest wierzący a kto nie, ja nie powiedziałem, że jestem niewierzący. Kurde spytałem tylko jak było na (niech będzie ewentualnych) Andrzejkach, bo może ktoś, tak jak ja był na takiej imprezie w sobote, a tu dyskujsa drochę zboczyła z drogi ![]()
Ja byłem. Chamstwo totalne, przynajmniej trzy bójki, dziewczyna ze szwami, spore uszkodzenia mienia. Z dobrego serca i przyjaźni z organizatorami pomagałem przy sprzątaniu. Nie polecam bawić się z nieznajomymi będącymi dresiarzami/pseudo-dresiarzami. Bo z tego zawsze chujnia wychodzi za przeproszeniem.
Wierzący, niewierzący, zainspirowany zamknięciem w sobie, bólami głowy i housem poczytałem o guzach mózgu.
Gdy 'diagnozowałem' strupko-placki na głowie to nie wiele się pomyliłem
.
Jaki z tego wniosek?
Teraz się pewnie pomylę na całej linii
.
Edit: Znalazłem inne fajne wyjaśnienie:
SPECYFICZNE ZABURZENIA OSOBOWOŚCI
osobowość schizoidalna
Ten typ osobowości cechuje się tendencja do izolowania się, niewytwarzania silnych związków oraz wycofywania się z kontaktów emocjonalnych i społecznych, uznawania ich za niepotrzebne. Przy dużej wewnętrznej wrażliwości wyrażanie uczuć jest ograniczone, co powoduje pozorny chłód i dystans uczuciowy. Nie obchodzą ich ani pochwały, ani nagany. Częste jest przy tym poczucie osamotnienia i niezrozumienia przez otoczenie, nieśmiałość i podejrzliwość, niemożność odczuwania przyjemności. Ludzie tacy na ogół działają samotnie, często żyją w świecie marzeń i fantazji, są ambitni, skłonni do introspekcji, ekscentryczni.
Kto chce być Chasem i Formanem?
O.o Bluskaj, ja może odeślę Cię do tego tematu i odpowiedz na ostatni post: http://gitaradlapoczatkujacych.pl/forum … 50&p=6
Ten typ osobowości cechuje się tendencja do izolowania się, niewytwarzania silnych związków oraz wycofywania się z kontaktów emocjonalnych i społecznych, uznawania ich za niepotrzebne. Przy dużej wewnętrznej wrażliwości wyrażanie uczuć jest ograniczone, co powoduje pozorny chłód i dystans uczuciowy. Nie obchodzą ich ani pochwały, ani nagany. Częste jest przy tym poczucie osamotnienia i niezrozumienia przez otoczenie, nieśmiałość i podejrzliwość, niemożność odczuwania przyjemności. Ludzie tacy na ogół działają samotnie, często żyją w świecie marzeń i fantazji, są ambitni, skłonni do introspekcji, ekscentryczni.
Hmm... wiele z tego do mnie pasuje... a to chyba niezbyt dobrze...
Śnieg = zło! Nienawidzę zimy! U was też tyle śniegu już nasypało?
Ja mam kumpla w klasie. Ze znajomym się śmiejemy że tamten kumpel jest Housem, a ja Wilsonem, w sumie to jest to bardzo dobre porównanie ![]()
@up(kilka wyżej xD):
To toczeń.
Śnieg = zło! Nienawidzę zimy! U was też tyle śniegu już nasypało?
Taaak. Kooocham ziiimęęę xD Dziś w Łodzi była taka pogoda że niektóre tramwaje nie kursowały i nie mieliśmy fizyki i polskiego ;p Jak dla mnie zima to najlepsza pora roku, szczególnie jak jest tak jak teraz ![]()
Edit: No i ubóstwiam jazdę na nartach ![]()
To chyba nie doświadczyłeś cudownego uroku porannego odśnieżania.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc