Odp: Rozmowy niekontrolowane
Historyczki to w ogóle jakaś kurczę... wielka porażka polskiej edukacji...
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Historyczki to w ogóle jakaś kurczę... wielka porażka polskiej edukacji...
Pfff, my mamy nauczycielke od muzyki z czerwonym palcem(!). Ostatnio dala mi 1 za "niepoprawny odbiór sztuki", czyli po prostu za to że gadalem z kolezanka gdy ktos prezentowal jakies przedstawienie(bez upomnienia). Ogolnie nie lubi nikogo kto slucha czegos cięzszego od jazzu, kocha sie w kujonach i kaze nam sie uczyc o kompozytorach, o ktorych uczylismy sie tez w pierwszej i drugiej klasie. Wiec mam u niej przeje****
To ja mam taką babę od plastyki, że to poezja.... ostatnio kumplowi wstawiła uwagę za to, że szurnął krzesłem, jak się odsuwał od ławki...
nauczycielki od muzyki to zło. ja powinienem ich uczyć muzyki
No my mamy na historii dyrektora szkoły który jak mówi o historii to to nawet jest ciekawe
Przyznam ze muzyka w szkołach jest bezsensu. Uczą czegoś choć uczeń nie zna podstaw, i w ogóle ci wszyscy kompozytorzy.... nuudy , zamiast przedstawiać to z pasją. No i jeszcze thrash jest napisane przez "tr" czego nie wybaczę
ha, dzisiaj oddałem moją gitarke do lutnika, żeby wstawił emg 81 i 60
Cudnie też sobie kiedyś tą legendę wmontuje. Jak ci wiosełko dadzą to powiedz ile Cie to wszystko wyniosło
Narazie na footswitcha zbieram
Co do nauczycielek od plastyki to pamiętam że w podstawówce najpierw uczyła nas stara baba o nazwisku Dymek, a potem młodsza, która się nazywała Sołtyszewska xD
A mnie teraz uczy siostra mojej kumpeli z klasy... z jednej szkoły ją wywalili i przyszła do nas... lekcje z nią są bez sensu... i coś czuję, że w "mojej" szkole też już długo nie zabawi :)
http://komixxy.pl/293040/Good-stuff
czym to zrobiłeś
@krester
Po polskim dancio chodził po korytarzu i nawalał w każdego ;]
Próbowaliśmy go spacyfikować ale sie nie udało
AC/DCfan farbami witrażowymi. Niby do malowania na szkle, ale na jakiejkolwiek gładkiej powierzchni można malować beż problemu, tylko na szle można właśnie zrobić witraż. Początkowo efekt miał być inny (z takiego założenie wychodziłem), że kolor liter będzie ciemnopomarańczowy, ale gdy farba zaczęła wysychać, rownocześnie zaczął przebijać czarny lakier z gitary. Ale i tak mi się podoba
Cudnie
też sobie kiedyś tą legendę wmontuje. Jak ci wiosełko dadzą to powiedz ile Cie to wszystko wyniosło
Narazie na footswitcha zbieram
Dzisiaj odebrelem gitare problem byl bo emg przyszedl do lutnika zepsuty i wstawil mi zamiast tego 85 i za miesiac musze sie zglosic na zamiane na 60, zaplacilem za 2 przetworniki, robote, zdjecie strun, nowe struny i zalozenie 216 euro ale naprawde warto bylo
Ale wstyd przed Ryśkiem.
A bo ty za granicą jesteś obecnie. Ale to musi brzmieć 85 na neck Powiedz, czy stereotypy o niemkach są prawdziwe?
hymm.. jest wiecej brzydkich niz w Polsce ale sa tez ladne
[video]http://www.youtube.com/watch?v=dh5ssgDl … embedded#![/video]
<sex>
jak mam przxepity gardło w sylwestra o 3 nad ranem tez mam taki głos...;p
Siema ktoś mnie tu jeszcze pamięta ? xd
Kim jestes?
Jesteś nowy? Może się przedstawisz
<sex>
Grzesiek, z kim piszesz? Nie kojarzę go...
Bluesman, chwalisz się że jesteś w trakcie, piszesz na co masz ochotę czy po prostu prosisz o wyjaśnienie słowa?
Par, no właśnie ja też nie. Dlatego zapytałem
ej jaja se robicie czy jak ? xd
kolego lis, jak już się tak chcesz spoufalać ze starymi forumowiczami to się chociaż przedstaw, napisz coś o sobie, czemu trafiłeś na to forum itd...
Do przedstawiania się służy raczej temat "O sobie" który dziwnym trafem sam założyłem lekko ponad rok temu więc świeżym forumowiczem nie jestem ... po prostu jakiś czas nie zaglądałem na forum ;]
Na prawde jestes już tu tak długo? Jak to możliwe, że Cię nie znam Czyli nic od Ciebie nie wyciągniemy?;>
wszystko czego potrzebujecie jest już w tamtym temacie xd
<sra>
haha ja się poddaję jak ja kocham wkręcać ludzi
wiesz grzesiek zdziwił bym się gdybyś mnie nie pamiętał
też już miałem dość, ale jednak to zawsze miło kogoś w konia zrobić
chciałem coś jeszcze napisać, ale już nie miałem pomysłu
jesteście na prawdę bardzo very śmieszni funny xd
wiemy :]
a teraz pora na telesfora!
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc