Temat: Rozmowy niekontrolowane
Temat do rozmów o wszystkim i o niczym ![]()
Zapraszam!
gg:5122421
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Temat do rozmów o wszystkim i o niczym ![]()
Zapraszam!
Dzisiaj jest 0 stopni Celsjusza, jeśli jutro będzie 2 razy zimniej to jaka będzie temperatura? :>
http://pl.bezsensopedia.wikia.com/wiki/ … sensopedii
To chyba coś w tym temacie ![]()
Dzisiaj jest 0 stopni Celsjusza, jeśli jutro będzie 2 razy zimniej to jaka będzie temperatura? :>
Nie przesadzaj że będzie bardziej bo wcale nie powiedziałem inaczej ![]()
Klaudija napisał/a:Dzisiaj jest 0 stopni Celsjusza, jeśli jutro będzie 2 razy zimniej to jaka będzie temperatura? :>
Nie przesadzaj że będzie bardziej bo wcale nie powiedziałem inaczej
Brałeś coś?
Rozmowy niekontrolowane, to napisał cokolwiek ![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaale mi się chce spać.
A ja idę jeść spaghetti ![]()
Ślimak ma do przebycia 1 metr. Każdego dnia prze(chodzi/pełza?) połowę drogi która mu została. Po ilu dniach dotrze do celu?
Zaczynasz jeść snickersa. Co 10 minut odgryzasz połowę tego co ci zostało. Będziesz go jeść w nieskończoność?
Prędkosć Mietka wynosi 24 km/h. Sp*****a on przed dresami. Oblicz o której godzinie
Tomek dostanie w p***e jeżeli rozpoczął on ucieczke o 14:00 a dresy wyruszyły za nim
1,5 minuty później, oraz wiedząc że dresy biegną z predkoscia 28 km/h. Pamietaj że
Mietek biegnie z ruchem jednostajnie opóznionym ( jego predkośc zmniejsza sie co 8 s
o 2 m/s ) gdyż jara dużo szlugów.
a wskaźnik oporu powietrza?
okej. prędkość Mietka to 6,66 m/s (:D), ale Tomka nie wiadomo ![]()
anyway: poniżej minuty zapewnie
Why so serious son?
Kochani! Spaghetti było pyszne ![]()
A mi rosol sie zepsul, ehhhhhhhhhhhhhh do poniedzialku musze sie wirsza nauczyc na niemiecki
Ich mag Züge
Zmieńcie dilera. Wszyscy xD
A temperatura dwa razy mniejsza? Hm... to zależy, bo kelwiny i Fahrenheity nie są sobie równe
Tam nie trzeba nic zamieniać:P Tylko 2x0=0 ![]()
piwo sie skonczylo. Piwa, dajcie piwa!!!
Zapierd*laj do sklepu xd ![]()
do najblizeszego mam 8 km, gnoje zrobili na wsi fryzjera, salon samochodowy, a sklepu NIE!!
Krester, tak btw, to skad Ty mieszkasz?
Niemcy, Sachsen Anhalt, Globig, Gartenstraße X wioska kolo Wittenbergi (Marin Luther z tamtad jest).,
aha. rozumiem. fajna ulica ![]()
Przy okazji wyslalem zaproszenie na youtube
Kurczę, nie mogę zasnąć.
ogladnij sobie filma
Ok, obejrzę ![]()
A mi się właśnie oczy kleją, wiec idę spać. Dobranoc, kocham Was ;*
KU*WA! skonczylem!
z czym ? ![]()
lepszy od tego bylby shoutbox ; d
O_o popieram, jest taka mozliwosc?
witam wszystkich ![]()
Wcale nie Klaudijo, bo jeśli będzie dwa razy zimniej, to będziemy mieli hmm... jeśli policzymy kelwinami to 0 stopni to 273 kelwiny, czyli będziemy mieli temperaturę równą -136,5 stopni celsjusza ;p ale nie chce mi się sprawdzać ile dla Fahrenheitów xD
Też to zamieniałam na początku na Kelwiny, ale taki wynik, czyli zakurwiśc*e zimno jest dziwny, więc stwierdziłam, że w tej zagadce może chodzić własnie o to, że będzie tyle samo, czyli 0 stopni C, no więc możliwy wynik. Chociaż pewnie i tak się nie dowiemy, jak jest w rzeczywistości, bo Brainiacowe zagadki są tak na wpół serio i na wpół możliwe do odgadnięcia ![]()
Co sądzicie o tym spamerze PawelKKK (czy jakoś tak)? ![]()
No właśnie miałam o to samo tu zapytać. Hmm, udaje greka, zna sporo modnych w necie słów typu: pokemon itp niestety niepotrafi ich zastosować, więc sypie nimi gdzie popadnie, zakłada milion tematów w tej samej sprawie, a najbardziej mnie rozwaliło jak zapytał, uwaga: o stronę z instrukcją strojenia strun przy pomocy programu komputerowego
potem mówił, ze to pytanie retoryczne(wtf?!) Ehh szkoda słow do takich ułomnych ludzi, jeszcze twierdzi, że on nie spamuje! dobre, co ![]()
Koniecznie musi mieć ostatnie zdanie :]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc