Odp: Brovvnstone
niee, jemu chodzilo o to, że ma lepszy czas na stekę...
wtf?
Chodziło mi o to, że kiedys go przeskocze.
brovvnstone-ja zacznę się rowijac szybciej ![]()
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
niee, jemu chodzilo o to, że ma lepszy czas na stekę...
wtf?
Chodziło mi o to, że kiedys go przeskocze.
brovvnstone-ja zacznę się rowijac szybciej ![]()
@Szal PL
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.
to zacznij grac wiecej niz 6h dziennie xD
Osz ty
Więc moje ćwiczenia bedą krótsze, ale wydajne ![]()
Powiosłowałem. Zapraszam do mojego tematu ![]()
Sorry z góry za offtopa, ale chcę o coś zapytać autora a nie ma na tym forum prywatnych wiadomości chyba ![]()
Uwaga, uwaga, pytanie: Jaką kamerką nagrywasz te filmiki? Super płynność, sam bym coś nagrał tylko nie wiem co kupić. Zajefajnie tez słychać co grasz, masz osobny mikrofon czy to ten z kamerki?
BTW. brzmienie tej gitary jest zajebiste T_T
Jakie miałeś ustawienia wzmaka przy november rain?
brovvnstone, niby nie chciał zradzać jakich efektów użyta itd, ale na którymś filmiku włącza przester kliknięciem myszki, więc wnioski nasuwaja sie same ![]()
przejzałes mnie hehe w niektorych Guitar Rig 4 a w niektorych wzmak, niestety nie mam footswitcha to muszę lapą włączać xDD
co do kamerki to nagrywam kamera z laptopa hp siostry xD
[video]http://www.youtube.com/watch?v=iiGW2rFE5s4[/video]
Nowy filmik, przed chwila nagralem.
Zajebiście !
Cholera jasna nie wierze ci, że ta gitara kosztowała poniżej 2 kawałków ![]()
Podziwiam cię za to, ile czasu poświęcasz na ćwiczenia, motywujesz ![]()
Może spróbujesz coś z nowej płyty Slasha ?
Cholera jasna nie wierze ci, że ta gitara kosztowała poniżej 2 kawałków
Podziwiam cię za to, ile czasu poświęcasz na ćwiczenia, motywujesz
Hehe gitarka kosztowala ok.700cos moze, nie pamietam juz. Chciałbym miec lepsza ale jak narazie ta jest zajebista i nie musze w niej nic zmieniam, jedyne co chcialbym zmienic to wmzak ale to juz inna historia. Dzieki za komentarz xd
Fajnie Ci palce chodzą. No i ładnie zagrana solóweczka ![]()
Nie ma co się rozpisywać, jesteś zdecydowanie najlepszy technicznie ze wszystkich na forum (przynajmniej spośród tych, którzy wstawiają jakieś kawałki) ![]()
dzieki
świetne kawałki, gitarka również super mam podobną:D tak trzymaj super Ci wychodzą te covery
dzieki ! XD mam do Was pytanie: co sądzicie o tym brzmieniu ?? ukręciłem je przed chwilą i chciałbym się dowiedzieć czy to dobrze brzmi: http://www.speedyshare.com/files/23205593/introscom.mp3
6godzin dziennie? Grasz kawałki? Improwizujesz, ćwiczysz z brzdąknięcia na brzdąknięcie? 0.0
Staram się spędzić 2h przy gitarze i wpierw mam rozgrzewkę, ćwiczenia na rozciągnięcie palców (4 miesiąc gry) jakieś utworki prostsze i brzdąkanie/ łupanie po swojemu xD
Żeby i mi Bozia dała trochę takiego talentu... filmiki świetne - gra jeszcze bardziej!
Brzmienie miodne
Jakie ustawienia i efekty?
"Babciu, to jest zaje*iste!".
przecież to oryginał a nie twoje nagranie
superr ;] też bym chciał dojść do takiego brzmienia na moim Laney'u
jako specjalistę od G'nR mógłbym Cię prosić o ocenienie mojej solówki z November Rain ? (tu)
November rain też ze słuchu zagrałeś całe? ;>
Wow ;p
Najbardziej podobal mi sie Nightrain ;d
btw., na serio grasz 1.5 roku?
Zastanawiam się, co jest bardziej prawdopodobne: jesteś Mozartem rock'n'rolla, czy conajminej jeden fakt na twój temat jest zmyślony?
tak 1.5 roku, wszystko ze sluchu, dzieki za komenty
Jak nagrywasz te swoje filmiki? Chodzi mi o audio. Masz jakis interface?
Zastanawiam się, co jest bardziej prawdopodobne: jesteś Mozartem rock'n'rolla, czy conajminej jeden fakt na twój temat jest zmyślony?
yy potraktuje to jako komplement?
z całym szacunkiem ja bym tego raczej nie ujął jako komplement. z tego co widze to november rain idalnie to samo co z tabów, nie zobatrzylem żeby choć jedna nuta byla inna..
raczej nie uwierze w to ze wszystko grasz ze słuchu..
to nie wierz, nie moj problem
Własnie Brovvnstone jakiś nowy coverek sie szykuje?
Bladur, ja zazdroszczę Ci tak dobrego słuchu i tak zajebisjej umiejętniści czytania tabów, zeby zobaczyć ze jest identycznie zagrane ![]()
nie sluchu tylko wzroku ;] obejżałem pare razy i doszłem do wniosku że w tabach jest tak samo.. To jemu powinieneś zazdrościć tak dobrego słuchu, nie mi ![]()
To była ironicznie, ale mniejsza o to.
wiem że to byla ironia..
yy... a to była ironiczna odpowiedź na twoją ironię.. mniejsza o to
w każdym razie, wierzysz w to że gra wszystko ze słuchu? ;]
Jakoś nie dostrzegłem tam ironii, ale mniejsza o to.
A czemu mam mu nie wierzyć? ;>
Z zazdrości? ![]()
y.. raczej nie ![]()
Każdy mógłby powiedzieć że wszystko gra ze słuchu ale dobra, mniejsza o to. ;]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc