961

Odp: Rozmowy niekontrolowane

Ja bym szukał na północy... roll

"Va'esse deireádh eap eigean..."

962

Już znalazłem... daleki wschód, Rosja konkretnie, nad równinami wschodnimi cool.

963

grzesiek2805 napisał/a:

dupa dupa dupa i jeszcze raz dupa.

x100000000000.

Poza byciem gitarzystą, jestem wielkim fanem gitary. Kocham ten cholerny instrument. - Steve Vai
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100
GG: 7365993

964

Grzesiek
Witaj w klubie.

"Va'esse deireádh eap eigean..."

965

Rames napisał/a:

Topnieje?! To u mnie już dawno nie ma i się ciesze.

I z czego się cieszysz?! Że co krok można się porzygać widząc psie kupy?!

966

Z tego, że nie muszę codziennie z łopatą zapierniczać i odśnieżać. No i lubię na rowerze jeździć.

967

Myszon napisał/a:

I z czego się cieszysz?! Że co krok można się porzygać widząc psie kupy?!

Gdyby prawo było bardziej przestrzegane, to nie byłoby tylu psich kup. Też się denerwuję na widok tego swoistego pola minowego, ale wolę to niż śnieg i mróz (tu w Olsztynie niestety jeszcze cienka warstwa śniegu jest...).

Epiphone G400 CH r. 2006 + Roland Cube 30X
gg:5122421

968

Ja tez jeszcze śnieg mam i nie chce puścić skubany. Ale już niedlugo, niedlugo... już ja o to zadbam.
A ja lubie wiosne smile Jak widomo wiosna radosna...
Kupy też maja swoją zalete smile UŻYŹNIANIE

A ja przepraszam za nieaktywność, ale mam ostatnio duuuuuużo zajęć (i to już jest mniej radosne)

Epiphone Futura CUSTOM Prophecy EX, Cort KX-5 Katana, Fender CD-60 + Laney IRT Studio (CRATE FW 15R) + Harley Benton G212 V30 + Digitech Bad Monkey + MXR M-116 Fullbore Metal + Zoom G3X

969

UŻYŹNIANIE chodnika big_smile No wpadaj czasami Ellon, współczuję, że aż tyle zajęć.

970

siema wszystkim big_smile dawno mnie nie było bo hasło mi sie zapodziało ale już jestem smile widze że dużo nowych uzytkowników, miło ;d chce się pochwalic ponieważ zakupiłem gitarke elektryczną ;d epiphone special II, w poniedziałek do mnie dojdzie i wstawie foty tongue tak długo na to czekałem i nareszcie! pozdrawiam ;p

MSA-Model CW 160
Epiphone special II

971

Ellon napisał/a:

Jak widomo wiosna radosna...

Nie dla mnie. Jest to według mnie najgorsza pora roku bo: znika zimę, cieknie mi z nosa, pełno oczojebnych kolorów że aż oczy bolą i jeszcze długo mógłbym wymieniać...

972

pozdrowienia z lekcji fizyki big_smile

Poza byciem gitarzystą, jestem wielkim fanem gitary. Kocham ten cholerny instrument. - Steve Vai
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100

973

A u nas sala pełna komputerów to nie ma jak włączyć bo wychowawca 'ma prąd' sad.

Ale no... DZIĘĘĘ - KUUU - JEEE - MYYY!

974

na szczęście komórkę mam tylko dla siebie tongue

975

Zima znów działa mi na nerwy. Jeszcze wczoraj rano mogłam na spokojnie pobiegać w lesie, a nawet usiąść na wzniesieniu i powygrzewać się w słońcu. A dziś? Śniegu napadało, słońca brak i aż się odechciewa czegokolwiek.

976

U mnie prawie od miesiąca nie ma śniegu o.O

977

U mnie niestety musiał spaść, uroki studiowania na północnym wschodzie...

978

Na śląsku też śnieg znowu, a tak fajnie było.

979

I Wielkopolska jest biała tongue:)

980

Mazowsze też

981

podlasie sie dołącza

"Śmiejcie się ze mnie, że jestem inny, ja śmieję się z was że wszyscy jesteście tacy sami,
Epiphone Les Paul Custom + Laney CUB 12R+Dunlop GCB95
takamine eg260c WR

982

CARdinal napisał/a:

Mazowsze też

Ehh... nawet moich rodzinnych stron nie oszczędziło hmm

Wyszłam dziś na dwór i jak na złość zaczął sypać bardzo gęsty śnieg... Dodam, że chciałam na przekór pogodzie pobiegać, ale niestety adidasy ślizgają się i doszłam tylko do sklepu (miałam zrobić zakupy dopiero wracając). Dobrze chociaż, że pod bluzę założyłam parę koszulek, przynajmniej było mi ciepło tongue

983

a ram zam zam, a ram zam zam, guli guli guli guli guli raz zam zam big_smile
[video]http://www.youtube.com/watch?v=cvER9G2wZBo[/video]

984

Ja nie wiem co Wy macie do zimy/śniegu/niskich temperatur? Trzeba być twardym! tongue Let it snow, let it snow, let it snow! smile

985

Zima moze byc, ale zeby ciagle nie sypalo, tylko zeby sypnelo raz i tak zostalo, zeby nie topnialo big_smile tak to spoko jest nawet ale i tak wole cieple dni big_smile Ahhh nigdy tego nie zapomne, wczoraj gralem na elektryku (cort x5) i powiem wam, cud miod orzeszki big_smile fajniutko lekko sie gra w porownaniu do akustyka big_smile teraz bardziej zmotywowany jestem do kupna elektryka, ale i tak musze sobie poczekac troche D:

Takamine G320 NS big_smile (Nareszcie ";.....:")

986

No i wykrakalem. U mnie tez juz pada. Myszon, jak zima ma wygladac tak, ze jeden miesiac jest pol metra sniegu i 10 stopni mrozu a drugi wyglada jakby miala byc juz wiosna to ja pieprze taka zime. Co nie znaczy ze jej nie lubie.

987

U mnie też pada neutral.

A teraz niech ktoś mi znajdzie utwór żydowski dający się wykonać na dwóch gitarach. Tzn. żydowski - żydowski a nie żydowski bo np. wokalista jest żydem.

988

grzesiek2805 napisał/a:

jak zima ma wygladac tak, ze jeden miesiac jest pol metra sniegu i 10 stopni mrozu a drugi wyglada jakby miala byc juz wiosna to ja pieprze taka zime.

W tym momencie przyznam Ci rację. tongue

989

Tja... u mnie przedwczoraj spadło... ale szkoły nie raczyli zamknąć...

-Jak kupisz mi jeansy, to zrobię ci loda.
-Chyba cie poj***** dziewczynko.

990

U mnie spadl snieg w czwartek. Jak jechalem do szkoly autobusem to stalem 3 godziny w korku (3km od szkoly). Na moscie na glownej drodze, zderzylo sie-... 11 aut

Ex Emg 81 /60 ->Dunlop GCB-95 -> Valveking 112 (Celestion Vintage 30)
Nie mam polskich znakow!

991

To łapcie na uspokojenie:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=PEulyxBC … re=feedlik[/video]

Tak nawiasem to nie sądziłem, że ta 'żydowska' muzyka może być aż tak ciekawa. No i znalazłem masę fajnych zespołów tongue.

992 (edytowany przez karol1998 2011-02-22 17:56:54)

Mam pytanie które powtarzało się już dużo razy. Jak Ap Tunerem nastroić gitare niżej? Tzn. szukałem po forum ale mi chodzi konkretnie o November Rain
(Gp5 pisze: 1-dis,2-cis itd.)

ESP LTD EC-50             Roland Micro Cube
GG:18350838         Mój kanał Youtube
Regulamin dobrego ucznia - gdy szkoła się pali gaś ją benzyną

993

zamiast pustej struny strój do e1 strunę naciśniętą na 1 progu.

994

thx

995

W ustawieniach możesz zmienić sobie "strój" do jakiego chcesz stroić wink

996

A mógłbyś jaśniej wyjaśnić ? smile

997

Jak offtop to sie zapytam coś... smile
Zapewne wielu z was na tym forum w wieku jest gimnazjalnym i zapewne tak jak ja uwielbia gitarę. I słuchacie i gracie dobra muze smile Napewno wszyscy tutaj znaja styl rap, hip-hop no i oczywiście JP (nie muszę tłumaczyć co to oznacza)
Jaka jest tolerancja w szkole w stosunku do was od nich...bo jeżeli chodzi o moje tereny i moją szkołę to na gitarze gram jedyny a słucha nas taka muzyke (blues, rock, metal, hardrock itp.) moze z pięcioro sad Jak młodzież w kapturach sie do was zwraca...nie macie problemów??

Sory za takiego dziwnego posta, no ale musze sie zapytac smile
(nie zjedzcie)

998

matias-k96 napisał/a:

JP

John Petrucci?
http://img402.imageshack.us/f/musicmanj … hires.jpg/

PS. http://gitaradlapoczatkujacych.pl/forum … php?id=751

999

Nie - nie John Petrucci...

1,000

JP - może Judas Priest ??