Odp: W jakie gry gracie ?
Jeżeli ktoś z was gra w C&C Generals zapraszam na GG: 12652328
Chętnie zagram przez Hamachi !!
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeżeli ktoś z was gra w C&C Generals zapraszam na GG: 12652328
Chętnie zagram przez Hamachi !!
Ja ostatnio gralem w The Elder Scrolls Oblivion, Wiedźmina i Legend of Zelda
Gra ma 11 lat a wciaga bardziej niz większosc nowości
Ostatnio tez w Heroes of MM 3 i 5
ostatnio gta 4
gram w disciples II mroczne proroctwo i project IGI 2
Ja jeszcze ściągnołem C&C 3 Tiberium Wars
Piraaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
ta i jeszcze sie tym chwali ;f
Sylwester zostaniesz potępiony Ja teraz jako, że mam ferie i nudzę się straszliwie, gram sobie w Gothica 2.
Eeeeeeeetam napewno 99 % osób na forum ma coś pirackiego na kompie, i nie chodzi mi o same gry tylko jeszcze filmy,muzykę i inne programy
ekhem, poprawka 99% na świecie, pozostałe 1 % nie ma komputera
Ale nikt tego otwarcie nie pisze A ja juz od calego roku nic nie sciagnelem... Filmy sie nie licza, nie mam mozliwosci kupna filmow w mowie ojczystej.
Nikt z obecnych nie gra w WoW'a ??:)
Za drogi Gram w Guild Warsa
ahaha a ja gram w cs 1.6 steam i nonsteam - 2 wersje mam gram tez w ogame iii w margonem iii w nfs underground iii we flatout 2 iiii we battlefield vietnam
WoW można za free ściągnąć z jakieś tam stronki. Kamil Scheicht na YT pokazywał tą stronę w jednym ze swoich poradników.
gra ktoś z forum w WarRock'a??
Ja kiedyś grałem, ale jak dla mnie za duże różnice między ludźmi którzy nie chcą wydawać prawdziwej kasy na grę
nie do końca rozumiem o co Ci chodzi
Kiedyś grałęm w warrocka, ale skończyłem z powodu tego, że ktoś kto wydawał real kasę na broń (np. na takiego FAMASa) był o wiele skuteczniejszy I trochę to nierówne było do graczy którzy nie chcą dawać real kasy na grę
aa, że w tym sensie tak w ogole to ja tego też nie rozumiem, bo jeśli miałbym dać kase na premke i kupić sobie tego famasa, to wole za darmo mieć lepszego ak47, bo jeśli patrzec na parametry to ta druga broń jest lepsza, ale mniejsza z tym. Gram już trochę i nie jedno dziecko famasa sie rozwala bez premki
To miałem za małego skilla do tego. I tak z M4 biegałem
To ja polecę inna, podobną grę do warrocka - mianowicie Combat Arms. Może słyszeliście? Graliście?
Syszalem, to też jest chyba gierka od GameFirst i można grać na tym samym koncie (pasach) co w WarRock'u. Ale chciałem się tylko dowiedzieć czy ktoś tu właśnie gra w WR, bo chętnie bym zagrał l;)
A ja ostatnio gram w Kapitana Dupę
Gram też w My Brute (takie animowane walki, w sumie na nic nie masz wpływu ) Jakby ktoś chciał się dołączyć to może zostać moim "pupilem" logując się przez ten link.
ooooooooo też w to grałem
W Kapitana czy MyBrute?
Z tytułów, które podawaliście grałem w combat arms, warrocka, nfs'a, battlefield'a, cs'a 1.6, ogame, diablo, simsy, gta, duke nukem, CoD4, Left4Dead, Soldata, far cry'a, heroes, wiedźmina, gothica, fife, metina (lol ), assasin's creed'a, a poza tym w bardzo wiele innych których nie sposób by zliczyć i na pewno mniej więcej połowy bym sobie na obecną chwilę nie przypomniał.
Ostatnio chyba jednak już z tego wyrosłem, ostatnio grałem w coś tak dłużej niż 1 dzień ponad pół roku temu. Nie ma sensu tracić czasu na gry
mam podobnie jak control przez ostanie 2-3 lata grałem tylko w gothicy[gotiki?] i warcrafta3/dote ;p
ja po dlugiej przerwie zacząłem znowu grac w WarRock'a, a tak co cały czas gram w gitarę
Risen
Nfs prostreet
Wolf 3d wymiata
A jak ktoś ma dobrego kompa to moze sprawdzic czy tibia mu odpali
Jeżeli gram już na piecyku to głównie w Bad Company 2. Poza tym to męczę też od jakiegoś czasu Forze Motorsport 3.
W sumie to i tak niezbyt dużo grywam ostatnio, strata czasu .
internet po co? : | ja tam już tyle ja razy przeszedłem że...
no ba do tibi wystarczy kalkulator
ja gram w GH metallica na ps 3 w Swat 4 xd Gta 4 Gta SA Just Cause 2 i 1 oraz w Warhammer 40.000 dawn of war 2 ze wszystkimi dodatkami . ;D
Jeżeli gram już na piecyku to głównie w Bad Company 2. Poza tym to męczę też od jakiegoś czasu Forze Motorsport 3.
W sumie to i tak niezbyt dużo grywam ostatnio, strata czasu
.
Jak sie gra w gothica to nie jest strata czasu ;]
Ja ostatnio cisnę w Test Drive Unlimited
Ja teraz gram w Assassin's Creed II. A jak skończę, to pora na Risen'a
Warcraft III + dodatek, Warrock, Pro Evolution Soccer 6 (najlepszy) i Cabal Online (gra ktoś może? )
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc