Odp: [Gitara klasyczna i akustyczna] Co wybrać?
Haha xD to za te 5 tys to by juz byl wzmacniacz i gitara cud miod i orzeszki D:.
A i powiedzmy ze chce sie przerzucic na giarke elektryczna to musialbym kupic nowy wzmacniacz do tej gitarki?? Jakbym mial juz kustom sienna 30
Ray napisał/a:dzieki wielkie, ale jak juz moze kiedys kupie gitare to wole u siebie na miejscu kupic
tylko musze sie jeszcze dopytac czy cos dodaja do tego czy sama gitara... zreszta, nie jestem pewien czy kupie ta gitare czy nie, boje sie ze mi odejdzie ochote na granie, gdy mi nie bedzie to za bardzo wychodzilo ;P jestem uparty i zazwyczaj nie zniechecam sie, no ale roznie to bywa...
Tez tak mam tylko mi czesto cos sie znudzi wiec jak narazie gram na Klasyku z metalowymi strunami (ciiii....
) gitara z firmy Defil (nie najlepsza) hmm gitara ma 23 latka i powiem gitarzysta mowi ze ladnie brzmi mi tez sie podoba wiec narazie to wystarczy potem sobie dopiero kupie corta 850 ce
. Najlepiej pozyczyc od kogos (jesli jest taka opcja) gitarke i sprobowac czy ci sie to spodoba
coz, na wycieczce mialem w lapach gitare, kolega mnie nauczyl bardzo prostej melodii (na 1 strunie ;P), zaczalem uczyc sie tez galopu i mi sie to calkiem spodobalo, ale nic poza tym nie robilem z gitara, no ale ok, najpierw musze kase zebrac, i wtedy sie zobaczy czy kupie czy nie, jesli kupie to zapewne bede was tu wszystkich meczyl na forum ;P