Odp: Rozmowy niekontrolowane
to akurat buło dla mnie banalne bo dwa razy czytałem biografię Stonesów ![]()
"Czarny ty panie błądzę zapewne, bo nie ma ciał nie ma dusz".
Kat "Diabelski Dom III"
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to akurat buło dla mnie banalne bo dwa razy czytałem biografię Stonesów ![]()
No ale nie każdy wie że to byli akurat Stonesi ;p ale na pytanie o aktorke na bank nie znałeś odpowiedzi ![]()
ale na to pytanie miałbym 3 koła ratunkowe
Właściwie nie rozumiem dlaczego Lars nie wziął dwóch pozostałych ;p
Dzięki za przypomnienie że dzisiaj są jego urodziny bo bym Metalliki zapomniał posłuchać .
Wczoraj były, on obchodzi 3 sierpnia, dziś jest 4...
jeden dzień wte czy wewte ;p
[video]http://www.youtube.com/watch?v=1zta4lOVCr8[/video]
Mało nie polałem się ze śmechu jak to pierwszy raz oglądałem. Nie wiem co jarał ktoś, kto ten filmik zrobił, ale to chyba działa ![]()
"podstrunnica jest zrobiona z drzewka, które rosło w moim przydomowym ogródku" ![]()
wróciłem z koncertu Ozzye'go przed godziną i muszę napisać ze było super ![]()
Przez własną głupotę i nieostrożność potłukłam sobie palec, przez co muszę się nauczyć trochę inaczej trzymać kostkę, żebym mogła grać bez obawy, że mi wypadnie...
Boli paluszek ?? ![]()
Ja dzisiaj rozciąłem bardzo głęboko wskazujący... dokładnie w miejscu, w którym trzymam kostkę.
Dobrze, że kupiłem sobie thumbpicka... ![]()
...szkoda, że jest za mały. ![]()
To nie ma regulacji ?? ![]()
Boli paluszek ??
Oczywiście, że boli. Na dodatek spuchł i zrobił się siny. ![]()
matikolbudy napisał/a:Boli paluszek ??
Oczywiście, że boli. Na dodatek spuchł i zrobił się siny.
Ałaaa, na pewno bolało ![]()
Aż mnie serce zabolało...
Przy Vargu Vikernesie padłem i nie wstaje. TEN gość mający grać Varga z Burzum, czyli legendy sceny Black Metalowej? Jak by tego nie ująć, to profanacja. Nie wstaje...
Ja nie mogę. Ja naprawdę nie mogę żeby takiego cieniasa do takiej roli obsadzić.
U mnie spoko
Na gitarę ma codziennie najmniej godzinkę. A jako lekturę mama " 12 prac Herkulesa " A.Christie więc nie jest źle ;p
A u mnie też dobrze. Na gitarce gram zawsze jak lekcyje moje skończę ;p A ja najprawdopodobniej będę miał "Antygonę" Sofoklesa ![]()
Uuuu... Król Edyp, wykład, prezentacja, 2 wypracowania i codziennie praca domowa... Brak czasu na gitarę... Ręce sztywnieją.
43 dni
kurde mi to zajęło 44 dni, jak myślisz zygmen, jestem jakiś upośledzony? ; /
ja od 2 lat uczę się a-moll
Ja e7 od początku jak gram nie mogę się nauczyć, półtora roku już minęło praktycznie, masakra normalnie.
Orango: Dopóki nie zacznie płynnie wchodzić. Sorry, ale nie ma odpowiedzi na takie pytanie.
Co u Was, jak pierwszy tydzień szkoły minął? U mnie ledwo początek i już zapieprz na amen, z 5 dużych rzeczy do zrobienia i kiedy tu czas na gitarę? No mam nadzieję, że tylko przeszły i nadchodzący tydzień będą takie. I jeszcze trzeba cierpieć katusze czytając "Cierpienia Młodego Wertera" (powinno być czytelnika, Werter jest dla zmyłki). ;(
Wiem żalę się, ale wiecie... katharsis.
Ale jutro na pocieszenie zamawiam bilet na Blind Guardian (wybiera się ktoś jeszcze?).
Jak minął? Cudownie, jest po 24, waśnie skończyłam odrabiać 2/3 lekcji.
ja maks kończę odrabiać lekcje o 17 ![]()
j.w. ![]()
Hmm... o 17 to ja się zabieram za lekcje...
Spoko, ja jeszcze o tej porze nie mogę się za to cholerstwo zabrać. Tzn. różnie, czasem mi się bardziej chce, czasem mniej ![]()
Też bym chciała kończyć o tej porze, ale niestety mam hojnych nauczycieli pod względem prac domowych ;P
A myślisz że w mojej szkole nie ma takich
Po prostu mam dobrą organizację pracy.
@bindara Czytasz mi w myślach
To samo chciałem powiedzieć...
Widać, że mamy identyczny tok myślenia ;p
Grzesiek został bohaterem w swoim domu. Sam wymienił przetworniki!
Jutro wstawię focie ![]()
brawo ;p
Jest 22. września, a foci nie ma ![]()
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc