Temat: Sklepy w Krakowie
Witam serdecznie!
Moja prośba jest następująca: czy moglibyście powiedzieć, jakie polecane sklepy muzyczne znajdują się w Krakowie? Gdyż zawitam w tamtejsze okolice i chciałbym się po takowych rozejrzeć.
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam serdecznie!
Moja prośba jest następująca: czy moglibyście powiedzieć, jakie polecane sklepy muzyczne znajdują się w Krakowie? Gdyż zawitam w tamtejsze okolice i chciałbym się po takowych rozejrzeć.
Dziękuję, jednakże nie zabawie w tym mieście dużo czasu, więc zobaczenie choć połowy z nich wydawałoby się nie lada wyczynem. Dlatego też pytałem o polecane i uważane za najlepsze przez was sklepy/z największym asortymentem.
Najlepiej zajrzeć do tych, które mają chociażby swoją stronę w necie. Będziesz tam miał na pewno ofertę więc nie idziesz w ciemno.
Ja kupuję wszystko w Składzie Muzycznym. I chociaż nie mają tam wszystkiego to jeżdżę tam bo... jest najbliżej. Za to obsługa bardzo sympatyczna: gruziński najemnik, ćpun z dredami, człowiek dżungli i lutnik prawdopodobnie chowający w szufladzie siekierę. ![]()
A tak serio to całkiem fajnie tam moim zdaniem.
Za to obsługa bardzo sympatyczna: gruziński najemnik, ćpun z dredami, człowiek dżungli i lutnik prawdopodobnie chowający w szufladzie siekierę.
Po takiej reklamie nie ma szans żebym tam nie wpadł ![]()
Dzięki ![]()
Co prawda nie zawsze wszyscy są...
Po prawej stronie na... stronie mają gg więc możesz zapytać czy mają to czego chcesz czy coś.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc