Odp: Dawisiek21
zajebiste też tak chce xD
Yamaha F-310
Schecter Omen Extreme DVS + Laney LV 100 + Soldano Atomic 5W [DIY] + Line 6 Floor POD
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zajebiste też tak chce xD
No to czemu sie nie bierzez do roboty
?A utworek fajny,z jajem ![]()
hehe niby gram codziennie ale do Dawiska mi jeszcze daaaaaleko ![]()
Pitolenie
.Bierzez kilka akordow,jakies bicie i jazda
.Gorzej z tekstem ^ ^.
TAk jest lapiesz gitare pare chwytow tekst i juz
Szkoda Dawisiek21, że grasz z podkładami i w sumie nie wiadomo, czy to Ty czy już Angus...
Jakimi podkladami? Mam wyciszony Angusowski kanał i w nim jest moja gitara. Moge zrobić covera bez podkladu jak chcesz.
No to dawaj ![]()
Nie wiem może z AC/DC to Meanstreak albo Big Gun (o ile chcesz)?
HOUSE OF JAZZ!, Uwielbiam AC/DC, ANGUS RULESS xD
zgadzam się AC/DC i Angus ROX ![]()
Może Shot Down in Flames? Bo umie to akurat.
Jakimi podkladami? Mam wyciszony Angusowski kanał i w nim jest moja gitara.
Odniśnie tego, to jak można wyciszac kanały w pisenkach?? Za pomoca jakiego programu?? ![]()
a to ma takie opcje?? nawet nie wiedzialem, a używam ![]()
Piosenka jest po prostu zabójcza xd xd
Czekam z niecierpliwością na jakiś nowy kawałek domowej konstrukcji.... ;]
hahaa piosenka genialna xd jakie chwyty? ;p tab? xd
e|---3-----------------|
B|---3-----------------|
G|---------------------|
D|---2-----------------|
A|---2-----------------|
E|---------------------|Pierwszy niestandardowy chwyt potem G i D. Wszystko refren tak samo Tylko inaczej zagrany
przyjemnie się to gra powiem ci ^^ takie proste a sprawia radość
a ten chwyt niestandardowy ma jakąś nazwę czy sam go wymyśliłeś ?? xd
Sam jakos na niego wpadlem ale czy jest taki to nie wiem.
a mógłbyś podać też akordy do "Toaleta, Wucet, Kibel, Haziel, Sracz" ?? xd
G D C D Wszystko, do intra to bym musial taby napisac, bedzie czas to sie zrobi
chyba sam rozgryzłem intro ^^ nie jest takie trudne jakby się mogło wydawać ![]()
|--------3-------3-------3--------3--------3-------3------------3--------3------3--------3---------3--------3---|
|--------3-------3----------------3--------3--------------------3--------3---------------3---------3------------|
|---------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|---------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|---------------------------------------------------------3----------3------3-------2---------2--------2--------|
|----3-------3-------3-------3--------3--------3----------------------------------------------------------------|coś takiego prawda ?? ^^ tej drugiej gitary już nie rozpisze całej bo mi się nie chce ^^ ;p
Hehe dokladnie, a druga gitara to byla improwizacja
zawsze można by nutka po nutce rozpisywać słuchając i szukając dźwięku na gryfie ^^' xD
Ten chwyt to jest e7!:D Tylko można go grać na różne sposoby:)
Dawisiek21 mam pytanie ile miesięcy już grasz?? jestem pod ogromnym wrażeniem
szczególnie twórczości własnej < z d##y wieża wymiata
>
z tego co się orientuje Dawisek gra od około roku ![]()
a właśnie Dawisek jakich skal się uczyłeś ??
cholera Dawisiek jak sie wycisza te kanały, bo nie moge tego rozkminic ![]()
Otwierasz jakis plik muzyczny, na tej calej osi jest taka strzaleczka w dol, klikasz i ci wyjedzie taki maly panel i klikasz podziel sciezke stereo, i teraz masz 2 i gorna to jest lewy a dolna to prawy kanal i wyciszasz tymi suwakami ktora chcesz
Lis1994,nie wiem jakich dawisiek sie nauczyl,ale od siebie poradze ze naucz sie jakiejs greckiej i cos z pentatoniki,no i ofc bluesowa.Mi ostatnio sie spodobalo E z pentatoniki.
na razie jedyna jaką umiem to Pentatonik Am ^^' a gdzie mogę znaleźć te "greckie" ??
Greckie to te eolskie,doryckie itd.Naucz sie minimum 7 skal to bedziesz mogl improwizowac do kazdej piosenki nie zmieniajac tonacji ![]()
http://www.all-guitar-chords.com/guitar … p;choice=1
kontynuuje tutaj jakby co xd
http://www.gitaradlapoczatkujacych.pl/f … 86&p=4
Otwierasz jakis plik muzyczny, na tej calej osi jest taka strzaleczka w dol, klikasz i ci wyjedzie taki maly panel i klikasz podziel sciezke stereo, i teraz masz 2 i gorna to jest lewy a dolna to prawy kanal i wyciszasz tymi suwakami ktora chcesz
ale chodzi mi o to, żeby w jakiejs piosecne wyciszyć np. gitarę, żeby pozostał sam podkład
eeeee to takiego bajeru nie zrobisz, wycisz poprostu kanał w ktorym jest ta gitara ktora grasz
Mam wyciszony Angusowski kanał i w nim jest moja gitara.
A to jak zrobiłes??
A z tymi kanałami... no kurde jest prawy i lewy, jak wycisze np. lewy to nie słychać w lewych glośnikach tylko
ale cala reszta idzie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc