Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich ponownie, bo dawno nie wypowiadałem się na tym forum. Chciałem pokazać moje nagranie
Nagrywałem je w wakacje, więc nie jest jeszcze zbyt dopracowane. Może nagram to ponownie i ocenicie, czy od wakacji zrobiłem jakieś postępy ;] Mam nadzieję, że tak xd.
Ostatnio edytowany przez andbartek93 (2010-01-12 21:34:55)
Bardzo fajnie Ci to wyszło ![]()
niezle ![]()
PS. Przy wstawiani filmow używaj tagów [youtube] ![]()
fajnie fajnie ;D
jakieś porady? ![]()
trzymaj tak dalej a będziesz wielki ;]
porady? No może coś ambitniejszego spróbuj. Zawsze warto uczyć się trudnych utworów, bo nie dość, że jak opanujesz to bedziesz dumny z siebie, to wiele się nauczysz.
na akustyka fajne jest blackbird, nie jest trudne ale ma całkiem fajny groove ![]()
dzięki:D, postaram się coś stworzyć. Teraz uczę się riffu RHCP Snow, tylko na razie brakuje mi szybkości ;/
Pięknie:)) Długo uczysz się grać? Dysponujesz jakimiś tabami do tego??
Uczę się od stycznia zeszłego roku, czyli rok.
Nie mam tab-ów. Ja uczyłem się tego z filmiku na youtube ![]()
A mógłbyś dać link do filmiku? Bo są różne wersje na youtube.
mógłbyś może rozpisać te taby ?? ;] jeśli byś znalazł czas xd
może rozpisze ;p ale na pewno nie w tym tygodniu ;] Na razie musisz sam spróbować tak jak ja z tego nagrania na youtube. Trochę trudno, ale jak będziesz się dobrze przyglądał to zobaczysz, jak to się gra ![]()
chyba już mam przesłuchajcie i oceńcie czy to dobrze gram oczywiście mnóstwo błędów bo jeszcze do wprawy nie doszedłem
http://lis1994.wrzuta.pl/audio/4lujLPNe … _novice_xd (na wrzucie bo nie chce mi się nagrywać filmiku
)
Całkiem nieźle jak na początek ;] Brakuje tam trochę dźwięków, ale to już sam wychwycisz z filmiku ![]()
ale i tak byłbym wdzięczny gdybyś to rozpisał ![]()
Jak znajdę czas to rozpiszę ;p
Super to wyszło, na pierwsze odsłuchanie nie słyszałem żadnego błędu
I jak ci idzie z tabulatura? Masz juz rozpisana?
http://andbartek93.wrzuta.pl/audio/9UpO … _to_heaven Postanowiłem wrzucić nagranie chyba jeszcze z listopada. Nie brak w nim pomyłek i zmian tempa, ale jakoś wyszło ![]()
Ostatnio edytowany przez andbartek93 (2010-02-18 01:08:19)
Może być, tylko chyba po
e-------- g--0-1-1- h--0-2-2- d--0-2-2- powinno być 22 sekundzie twojego nagrania takie jakby przejście a-------- e-------- e------------- h------------- g- ----------- d------------- a-0--8--7--- e ------------
Ale ja i tak bym lepiej nie zagrał ![]()
Ostatnio edytowany przez karol1998 (2010-02-18 14:36:34)
to jest:
e|------------
h|-0-1-1-----
g|-0-2-2-----
d|------------
a|-2-0-0-----
e|-----------
nie ma tego:
e-------------
h-------------
g- -----------
d-------------
a-0--/8--7---
e ------------
Akurat tutaj tego nie zagrałem, ale normalnie to gram.
Ostatnio edytowany przez andbartek93 (2010-02-18 17:49:32)