Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
Stwierdziłem, że poprzednie już wrzuciłem wcześniej, więc teraz nowe.
Zagrane całkowicie ze słuchu, orginał stąd: http://download.jw.org/files/media_music/iasn_E_111.mp3
swietnie ci to wyszlo... tez bym tak chciala ale poki co palce musze rozciagac
Maciej co tak powaznie
cos do zrelaksowania trzeba bylo wziasc
Swietnie wyszlo dobre zgranie material ktory dales nie kluci sie z calosci a nawet mozna by rzec uzupelnia ja ;] Tylko nie wiem czemu ale mam wrazenie ze moglbys wiecej tego naciapac i tez byloby dobrze a moze lepiej ![]()
Dzięki Pearl. No właśnie muszę jeszcze rozszyfrować dalej, właśnie nad tym siedzę.
Nie jest łatwo bo dalej są chyba akordy grane na klawiszach i ciężko się zorientować jakie.
Nagram jeszcze jeden filmik i tam napewno coś zaimprowizuje bo to takie wolne jest.
PS. Jeśli chodzi o collaboration jestem w trakcie załatwiania kamerki ![]()
Świetne wykonanie! Fajnie zaimprowizowane. Linia melodyczna ładna:))
Ok, mam nadziej ze niedlugo sie z tym uporasz i wyslesz oba filmiki ^^
No nie mogę... siedze caly wieczor, lekcje na jutro nie zrobione ale chce to rozgryść i nie mogę! ma ktoś pomysł? jak zagrać ten fragment na którym zakończyłem?
Dokończone! ![]()
ekstra!
No widac ze troche dluzej posiedziales i nagrales calosc w spokoju ^^ lepsza wersja spodobala mi wstawka leggato i bassu,skladniej to wszystko wyszlo. 5/5 ;]
P.S co z collaboration
?
Ostatnio edytowany przez Pearl (2009-09-23 15:59:44)
Kurcze jak ktoś chce publiczność zaczarować to normalnie to musi zagrać![]()
Podziwiam Cię![]()
Dzięki wielkie za opinie, daliście mi duuużo motywacji do dalszych postępów...
PS. I do wzięcia się na poważnie za colaba ![]()
No i w miedzyczasie szanowny pan profesor z multimedii kazał zrobić na zaliczenie dzwonek na telefon... no to trzeba bylo coś skomponować!
Już niedługo wideo,
Pozdrawiam ![]()
YEAH! Zrobione... Ciekawe jaka będzie ocenka ![]()
![]()
no i ekstra. przydaly sie reflektory! robia ekstra klimat. pozdro:)
Podczas takich improwizacji często przez przypadek wymyśla się niezłe kawałki. Jak najbardziej wporzo!
Zgadzam sie ostatni filmik wedlug mnie wyszedl Ci nawet najlepiej z kazdym filmikiem golym "uchem" slychac efekty ;]
Mi się podoba.
http://www.moje-demo.pl/video/950/111-J … zą-zmarli
Nowe video!
Zapraszam do oglądania, komentowania i dawania rad co zrobić lepiej (:
dobrze ci sie gra na tej gitarce bo chce sobie taka kupic
polak masz zmienny charakter jakkobieta w ciazy
najpierw pytasz o elektryki a teraz o klasyka...
mi chodziło o elektryka
aa myslalem ze pytasz o wiosło z ostatniego filmu
aporopos fantastycznie zagrałeś na tym ostatnim video według mnie ^^ powinieneś to rozpisać na GP czy coś ![]()
NIe jest źle ale znów bez przesady z tymi pochwałami. NIektóre momenty sa tragiczne. Zauwazyłem że na tym forum strasznie dużo sobie piszecie pochwał, co jest mylące. Wyjdźcie na świat i zobaczcie co potrafią inni.