Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
No dobra, wrzucam swój pierwszy filmik xD Ćwiczyłem wprawdzie cały jeden dzień, ale co mi tam xD
Dla wymagających - wersja z lekka psychodeliczna. Powstała ona, gdyż nie przetworzyłem (przekonwertowałem ?) pliku ;-)
Niezłe vibratto, co? ![]()
Edit:
Żeby nie było - to nie jest najwięcej, na ile mnie stać. Tak po prostu sobie nagrywałem, a że uczę się tej piosenki... ![]()
Ostatnio edytowany przez maksio97 (2010-07-24 22:07:42)
ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz!
ile masz lat?
domniemywam, że trzynaście? z tej wersji psychodelicznej nic nie zrozumiałem... jakieś zacinania. i naprawdę dużo ćwicz
Wersja psychodeliczna nie jest psychodeliczna ;D Co do samej gry to ciężko coś powiedzieć. Filmik jest krótki, ale widac z niego że nie grasz długo i palce jeszcze "gubią" ci się na gryfie
Nie lubię się powtarzać ale obecnie chyba nie ma innej rady - ćwicz ![]()
Yhy, powoli i z metronomem
To dopiero jeden dzień ćwiczyłem w momencie nagrywania ;D Teraz np. ten fragment już umiem płynnie zagrać. No i wiecie, wiosło sobie kupiłem raptem 10 dni temu
A ćwiczyć to ćwiczę, po 5 godzin dziennie
Aż krew leci
Z palca prawej ręki ![]()
Wiesz co.. Nikt nie lubi słuchać takich urywanych brzdęków bez ładu i składu... Mogłeś ją wrzucić dopiero po dopracowaniu, a nie... Bo co teraz ci każdy może powiedzieć o twojej grze? Prawie nic, bo wykręcisz się, że to wina zbyt krótkiego ćwiczenia piosenki.
No to nie musisz komentować, jak "nie można" nic powiedzieć
Nie obrażę się, jak poczekasz te kilka dni czy tydzień z wyrażeniem swej opinii
No ale spoko, teraz już nie będę usuwał tematu ![]()