Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
AC/DC:
Własna twórczość
Ostatnio edytowany przez Dawisiek21 (2009-12-11 20:15:54)
Yo ;p Uważam, że masz bardzo ciekawy repertuar
Sam jestem fanem AC/DC. A co do gry - Jak od stycznia to uważam, że grasz genialnie. Opanowałeś do perfekcji bicia, chwyty, power chords, i to wszystko co tam grasz. I ten filmik na końcu... Ostatnio sobie go cały czas sobie nucę toaleta, wucet...
Wspaniały tekst. Sam mam dużo riffów w zanadrzu ale z tekstem mi nie idzie a nie mam nikogo kto mógł by go napisać ![]()
No to taka moja amatorska wypowiedź. Mam nadzieję, że się zrewanżujesz. pozdro
Ostatnio edytowany przez Gitarzystek (2009-08-28 19:45:51)
Nic, tylko pozostaje sie zgodzić z poprzednim komentarzem. Grasz poprostu wyśmienicie jak na tak krótki okres czasu...
Kurcze... Sam bym też coś nagrał, ale nie mam odpowiedniego sprzętu ![]()
hmmm 7-8 miesięcy nauki i już taki poziom
zobaczymy jak ja będę grał za 5-6 miesięcy w tedy też będzie 7-8 miesięcy odkąd zacząłem się uczyć grasz na prawdę dobrze i zgadzam się z moimi poprzednikami ![]()
Ten plakat w tle,to plakat Realu,czy mi sie wydaje?
Dzieki wam za oceny, tak to sneijder, teraz jest tam mapa Liberty City
Hala Madrid.Ale plakat już od dzisiaj/wczoraj nie aktualny bo Sneijder w Interze.A co do gry,to naprawde dobrze grasz.Kup sobie elektryka ![]()
dawisek ile dziennie grasz ??
chyba dużo że taki poziom już osiągnąłeś ![]()
W zasadzie to duzo nie gram, jak mi sie zachce to sobie jakis maly koncert zagram, albo poucze czegos nowego
Dodalem Gone Shootin ![]()
Zastanawiam się czy nie będzie lepiej, gdy zamiast edytować pierwszego posta, dodasz po prostu kolejne nagrania dalej. Wówczas będzie można skomentować nowe covery i nie będzie problemu jak wątek będzie miał parę stron (co niewątpliwie nastąpi)
Jak myślisz?
Dobra nowy cover:
Jak to powiedział Szpakowski w fifie: BRAWO! BRAWO! BRAWO! Świetnie Ci to wyszło. Rewelacyjnie zagrałeś solówkę. (Wiem że się nudny robię ale naprawdę nie wiem co napisać)
do muzka chodzisz czy prywatny nauczyciel??a to elektro-akustyk??
Nigdzie nie chodze, jestem samoukiem ![]()
o w tak krótkim czasie to super wynik. Powodzenia oby tak dalej a jaka to gitara??
Dokładnie
a cena takiego cacka??
sprawdzałem około 850 zł ale na filmikach brzmi rewelacyjnie
Dawisiek mysle ze juz pora na cos trudniejszego ^^ czekam na jakis nowy fajny kawalek ;]
,,Pora na cos trudniejszego'' co masz na mysli ?? ![]()