Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
Dostałem pd Choinkę Epiphone DR-200 CE na
Trochę jaśniejsza od twojej Dawisiek21 i na pewno mam inną elektronikę od ciebie
Ostatnio edytowany przez Sylwestersobinek (2009-01-30 22:15:23)
Moja sygnaturka, którą wykonała firma Martch Guitars.
Myślę, że co najmniej 4 twoje, ale to i tak nie ma znaczenia, bo gitarka jest moją pierwszą lutniczą i oprócz drogich części i wydziwiaków, to nie ma w niej nic nadzwyczajnego.
Moja gitarka to EPIPHONE G-310
Fotki wrzuce przy chwili czasu ![]()
http://www.musiccenter.com.pl/sklep/git … _c40_d.jpg
A to moja, Yamaha C40....od 2 dni:D![]()
![]()
![]()
wcięcie to nic nadzwyczajnego po prostu na takich lepiej się gra solówki i to jest elektroakustyk i w akustykach też jest raczej takie ... ALe to też chyba kwestia konstrukcji........ale poza tym ne ma w niej nic nadzwyczajnego
Też dostałem pod choinkę. Ja myślałem że dostane jakiegoś klasyka a dostałem taką.......
Ostatnio edytowany przez Sylwestersobinek (2009-04-01 19:51:33)

mój venture C - BK <33 ^^
wierci - twoja gitara jest bardzo podobna do mojego T.Burtona, powiedziłbym, że z wyglądu identyczna ![]()
Ostatnio edytowany przez lucky06 (2009-04-02 17:43:55)
a ja powiem że nie są prawie identyczne tylko takie same... jedyna różnica to taka że moja ma inna nazwę i parę drobnych wad technicznych, [obie są z fabryki t.burtona]... ale i tak mi się na niej super gra!
i moim zdanie jak na początek jest dobra. ![]()
To ja już nie wiem czy masz t.burtona czy venture tracę orientację bo napisałeś że sprawłeś sobie Venture C - BK Cytat
Wierci napisał:
Mam pytanie bo dzisiaj sprawiłem sobie gitarę venture C - BK i chciałem się dowiedzieć czy jest to dobra gitara jak na początek?
Więc się zdecyduj
I nie wiem czy to to samo co T.Burton ,ale mi się wydaje że to są 2 inne firmy...
Ostatnio edytowany przez Sylwestersobinek (2009-04-04 08:55:25)
Na główce pisze venture ale ja czytałem że ventury są to t.burtony które nie pzreszły jakiegoś tam testu jakości [czyli są troszkę wadliwe], ale mi sie i tak na niej całkiem dobrze gra
tylko musze się dobrze struny dociskać nauczyć bo mi czasem brzęczą...

A oto mój sfatygowany Defil... Jak wszystkie Defile miał metalowe struny, ale całkowicie do nich nie przystosowaną budowę. Dlatego:
- jest kilka pęknięć
- gryf jest skrzywiony w lewo
- musiałem wymienić stroiki
- tak, struny też
- pomalować mostek markerem
W środku jest lekko zamazana data produkcji: 198x
Widze ze jeszcze jakos sie trzyma
a to moje(i starszego) gitarki niedlugo mam nadziej dolaczy nastepna ^^
Łaaaaaaaaaaał...
Jeśli chciałeś zaszpanować, to ci się udało. Tyle gitar na raz tylko w muzycznym widziałem.
Nie i raczej nie mam czym jak widzisz tylko 2 z nich graja
znaczy moze tak, sa w stanie do uzytku ;P
A co powiesz o tym marshall'u w tle? - To jest szpan ;D
Cholera, kiedyś był na allegro randall rg100 sc za 700 zł ale mnie stać nie było ;P