Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
A powiedźcie mi ludzie, czy według was zagranie czegoś ze słuchu jest czymś niemożliwym?
To jak wy zamierzacie improwizować? Tłukąc bezmyślnie skale?
Dawisiek21 napisał:
Własnie Brovvnstone jakiś nowy coverek sie szykuje?
Nie mam kamery narazie, ale jak bedzie to zrobie cos z plyty slasha, prawdopodobnie starlight,
pozazdrościć feelingu o.O jak można uzyskać taki sustain jak w Knocking ?? ;P bo jak ja to gram to dużo szybciej mi gitara cichnie
Ostatnio edytowany przez lis1994 (2010-10-31 21:26:35)
odpowiedni bending...![]()
Wiesz co robisz źle? Nie rozpisujesz tabów dla naszej kochanej społeczności ![]()
nie wiem jak wam ale ja nie lobię uczyć się solówek z tabów
wole Youtube albo słuch xd pierwszą solówkę Knockin wyczaiłem ze słuchu tak jak Brovvnstone
drugą nauczyłem się z filmiku ;]
Ja też wolę wykorzystać swoj słuch i wzrok
ostatnio własnie naumiałem się solo do Novembber rain, zajęło mi to w sumie jakies 2h ![]()
ps. sorki za offtopa
@up przy November Rain też nie korzystałem z tab'ów ![]()
zreszta moze robi sobie sam taby ze sluchu? xD what eva gosciu wymiatasz, tez chcialbym tak grac ale to tylko marzenia i dopiero stana sie za hoho czasu
byle tak dalej chłopie ![]()
Bronek mozesz zrobic zdjecie głowki gitary i wrzucic tu na forum?? Ta gitara jest zbyt perfekcyjna jak na "zwykly szajs" tak jak to ujales wczesniej
Przy okazji zapraszam do mojego tematu
http://www.gitaradlapoczatkujacych.pl/f … Iommi.html
Pozdro i czekam na opinie ;D
Siema dawno sie nie odzywalem (duzo spraw na glowie) XD dzieki za komentarze :p
TIommi wrzucilbym zdjecie ale nie chce mi sie teraz robic (tak wiem jestem leniem XD) ale powiem Ci ze jest to gitara lentamente jak cos :s pozdro all! moze za pare dni wrzuce jakis cover moze A7X- nightmare lub you could be mine albo godfather theme zobaczymy jak bedzie sie nagrywalo :p
jeśli możesz zajrzyj do mojego topic'u bo jestem Ciekaw Twojej opinii na temat mojego ostatniego filmu ![]()
Witam.
Naprawde swietnie grasz, uwielbiam Twoje covery.
Z niecierpliwoscia oczekuje czegos A7X, bo to jeden z moich ulubionych zespolow ![]()
Witam Was po bardzo dlugiej przerwie !!:p Przez caly ten czas gdy nie dodawalem filmikow to cwiczylem ostro
Napewno o wiele lepiej gram teraz, ale nie mnie to oceniac. Niedlugo( w przeciagu tygodnia) dodam kolejny filmik. Pozdro - Brovvnstone
no do roboty Slash ;D