Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
Witam, mam pytanie ponieważ przy wizycie w komisie zobaczyłem gitarę firmy Mayones, ładna niebieska, mało zniszczona itp. za 325zł, teraz sprawdzam na guitarcenter i ceny mayonezów są w okolicach 4000zł B/. Mam pytanie czy ta firma produkuje tylko gitary z ,,górnej ,, półki czy mają poprostu takie nieprzekraczające 500-700zł?
Kiedyś Mayones produkował tanśze wersje swoich gitar i to są właśnie te kilkuletnie modele, które można znaleźć jako używane. Teraz te tańsze gitary to gitary Flame (by Mayones). Tzn tak mi się wydaje, jeśli się mylę to mnie poprawcie ![]()
hymm to musze podejść i zobaczyć ale jestem pewien że na główce napewno było napisane mayones, zobacze jutro może jest model napisany, widziałem, że troche były progi starte, ale jakby to była gitarka co w sklepie 4000 kosztuje to warto ![]()
Nie mowię, że to nie Mayones, bo tańsze Mayo też są, tylko starsze. Flame, to nowe gitarki, tzn nowsza wersja ![]()
Stare mayonesy ktm, ktm2, kz i inne modele to dobre gitary z czasów gdy ta firma była jeszcze niewielka. Przyzwoite wiosła za śmieszną cenę.