Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
Dzięki
może nagram jeszcze raz te solówki tym razem przez mikrofon i dam na wrzutę
będzie lepiej słychać ^^
ale ty masz łape wielką
yyyyy nie wiem jak mam to odebrać xd
chyba dobrze sie gra jak ma sie takie dłonie duże
a taby do baski to skad masz
Ostatnio edytowany przez AC/DCfan (2010-06-05 11:36:25)
ok dzieki
lis powiem tak XD: nie jest źle, wg. mnie popracuj nad bendami, sluchaj tego co grasz, a i dzwiek musi byc jednolity hmm jak to powiedziec nie wiem jak to sie zwalo ale chyba legato czy cos. Cwicz duzo!
ciekawe to solo do november rain, podoba mi się ;]. podasz taby ?
ja mam do tego taby - www.google.pl
to taka uniwersalna tabulatura
very funny, sie usmialem.
to nie ma byc smieszne, po prostu wkur***** mnie ludzie pytajacy o taby. sam znalezc nie potrafisz?
wk*rwiające to za mało powiedziane. osoba, która się o takie coś pyta od razu pokazuje, że jest jeb*nym kretynem.
Noodles, popieram. 1000x szybciej znajdziesz taby w google niż ktokolwiek da Ci link. Żeby to jeszcze jakaś mało znana piosenka była to bym zrozumiał, ale november rain.. no prosze Cie... ;|
hippie, nie przesadzasz czasem? Owszem, torche glupie zachowanie, ale znowu nie jakas zbrodnia.
mysle ze nawet na tym forum już z 6-7 razy padlo takie pytanie, za kazdym razem odp to google.
padlo zdecydowanie wiecej razy.
Skonczcie offtop
hippe, sęk w tym, że Ty trochę inaczej odpowiedziałeś, ale to szczegół.
hippie jakis problem to prosze na PW ;] j*banym kretynem nazywaj swoich rodzicow lub kogo tam chcesz, a nie czlowieka, ktorego ni kszty nie znasz. nastepnym razem zastanow sie 50 razy nad wyrazeniem "j*bany kretyn" bo chyba do konca go nie zrozumiales. bez podstawnie mnie tak nazywasz.
nie znam Cię w pełni, ale, przynajmniej dla mnie pytaniem na forum o taby do November rain pokazałeś, że jesteś kretynem.
Już koniec offtopu, a Ciebie hippie ostrzegam, jeszcze raz kogoś wyzwiesz, to wkurzę się nie na żarty. Tak się nie robi, mogłeś inaczej sprecyzować swoje myśli.
macie xd możecie się pośmiać
sory za końcówkę bo jest całkiem posypana z rytmem ale to jest tak dla tego bo chciałem nałożyć na wideo oryginał i mi się nie za bardzo zgrało to w czasie xD
niezle, naprawde ladnie grasz. Czego uzywales do nakladania muzyki?
nie no, wymiatasz XD
zmotywowałeś mnie do nauczenia sie tego ! ![]()