Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
grzesiek2805 napisał:
@up, wydaje mi się, czy czuję w tym nutkę ironii?
nie tym razem, naprawdę mnie to rozbawiło
dzieki dawisiek
Kolego, chyba pomyliłeś branie przykładu z kopiowaniem. Gdy Angus zachowuje się tak jak Angus jest zaje...., ale gdy ktoś inny to robi jest albo śmieszny(pozytywnie), albo żenujący(negatywnie) co jednak do niczego nie prowadzi. Skoro już jesteś na takim mega kosmicznym poziomie(jak uważa większość forumowiczów) to postaraj się wyrobić swój własny styl. Tyle ode mnie.
Pozdrawiam
PS. Poruszając jeszcze temat siłowni. Zgadza się, 15 lat to wiek w którym można już startować, ale bez większego wysilania się, na spokojnie. Zacznij jeść!
Ostatnio edytowany przez no_to_frugo (2010-06-29 11:21:23)
@up - 100%
Ostatnio edytowany przez bluesman (2010-06-29 11:38:18)
Długo sie zastanawiałem czy dodać tu moj cover i doszedłem do wniosku ze to ostatni cover ktory
umieszczam tutaj, teraz kto chce ogladac moje covery, filmy to niech mnie subskrybuje i bedzie na bierząco, a kto nie to nara
fajny, bardzo fajny będe Cię częściej oglądac
i już cie subskrybuje i dodaje do przyjaciół ![]()
Bardzo fajnie zagrane ale... nie za bardzo widać co robisz.
jestem zachwycony Twoja gra dawisiek ;]. swietnie zagrane solówki, nie mam sie czego przyczepic. mozesz podac taby do rock n' roll train ?
Tym solo z shook me mnie powaliłeś. Grasz już po prostu zajebiście i jesteś pokrzepieniem dla wszystkich samouków. Pytanie: grasz z tabów czy ze słuchu?
Control napisał:
Tym solo z shook me mnie powaliłeś. Grasz już po prostu zajebiście i jesteś pokrzepieniem dla wszystkich samouków. Pytanie: grasz z tabów czy ze słuchu?
Teraz załuję bo jak byłem troche ciotowaty to wszystko tabów szło i wiekszosc piosenek juz umiałem ale teraz juz w ogole na taby nie patrze, tego solo nauczyłem sie jeszcze z tabów ale w wersji studio a to jest live ktorą co prawda malo dzieli ale jednak wiec do tego sam doszedłem, Duzo tez oglądam np SoloDallasa jak gra i mozna by powiedziec ze cos tez zgapiam ze wzroku ale nie szkodzi a pomaga w dalszym kształceniu. Na moim koncie piosenki ktore ze słuchu sie nauczyłem to np: Problem Child i Black Ice, bo w sumie wiekszosc to za czasow ciotowatosci...
Pls dawisiek podasz taby do rock n' roll train? bardzooo prosze
Popróbuj ze słuchu a tabów nie mam, znajdz w necie albo jakis tutorial jak grac
Dawisek, tak przytupujesz na każdym "coverku", że mógłby kapustę kisić ![]()
Florekk napisał:
Dawisek, tak przytupujesz na każdym "coverku", że mógłby kapustę kisić
haha, jednak jest to bardzo pomocne przy utrzymaniu tempa:cool:
I'm back !!! Nie było mnie 100lat na forum, napisalem ze nie bd tu wrzucac, ale wrzuce bo może ktoś chce zobaczyć jak daleko można zajść ucząc sie samemu w domciu. Nie przechwalam sie tutaj teraz, ale jestem bardzo zadowolony co udalo mi sie osiągnąc iwg.
P.S Witam wszystkich nowym użytkowników od czasu mojego zniknięcia.
A więc witam, Dawid jestem
Salut
EDIT: Dajcie se 480p bo przy 360p jest do dupy dzwiek.
Ostatnio edytowany przez Dawisiek21 (2011-03-03 21:06:03)
nie no genialnie jak zwykle ![]()
Ostatnio edytowany przez lis1994 (2011-03-05 13:21:26)
Ja na razie 2-3 mies. na klasyku i mam zajęcia miałam 5 razy (przez mrozy nie było) na razie 3 piosenki ale takie na 3 -4 akordy
Jak zwykle epickie, krótkie spodenki
.
Ale konkretnie was tam uczą, bo kolega tez chodzi i jak zobaczyłem jak lapie chwyty to troszke niedowierzałem
Wszkole? Niczego nie uczą. Znam człowieka, który po 3 latach szkoły nie potrafi 'sto lat' zagrać i nie zna żadnej piosenki, tylko musi z nut grać...
Bluskaj napisał:
Jak zwykle epickie, krótkie spodenki
.
hehe tak jakby moj znak rozpoznawczy ![]()
Ja na przykład chodzę w butach
.
Bluskaj napisał:
Ja na przykład chodzę w butach
.
Po domu tez? ![]()
hehe tak jakby moj znak rozpoznawczy lol
Wydepilowane nogi ![]()
Jak chcesz naśladować Younga to podpowiem ze Angus miewał dawniej na koncertach gołą klatę ale nie depilowaną.
Ostatnio edytowany przez CARdinal (2011-03-07 14:46:52)
CARdinal napisał:
hehe tak jakby moj znak rozpoznawczy lol
Wydepilowane nogi
Jak chcesz naśladować Younga to podpowiem ze Angus miewał dawniej na koncertach gołą klatę ale nie depilowaną.
Co mam grać z gołą klata? Jeszcze mi tak nie zarosła bardzo