Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
nothing else matters solo ![]()
Fajnie ci to wyszło ![]()
karol1998 napisał:
Fajnie ci to wyszło
Dzieki:p, nagralem to z miecha temu ale balem sie wrzucic ![]()
Niepotrzebnie bałeś się wrzucić, bo brzmi i jest zagrane świetnie ![]()
PS. Zmień nazwę tematu na swój nick, bo to już nie są tylko i wyłącznie covery Guns'n'Roses ![]()
Zmieniłem nazwę tematu
o tak! Wreszcie spotkałem naprawdę piękną twórczość! Jesteś niesamowity, don't stop!
Cholreka zaje*iste jest to solo http://www.youtube.com/watch?v=pd2WPUieR_s , a brzmienie wiosła cudowne! Nie mogę się tego nasłuchać ![]()
Nowy cover na szybkiego nagrany, w outro improwizacja hah;p
Ostatnio edytowany przez brovvnstone (2010-04-06 14:16:27)
Genialne, bez dwóch zdań...
Odjazd poprostu
Jestem pod wrażeniem zarówno techniki jak i feelingu. Naprawdę genialne ![]()
Orka napisał:
Jestem pod wrażeniem zarówno techniki jak i feelingu. Naprawdę genialne
Dzieki ![]()
Brzmienie w każdym twoim coverze strasznie mi się podoba
Świetnie grasz i nie boisz się solówek tak jak ja (tzn. gram, ale boję się je nagrywać
).
Dzieki!! Uwielbiam grac solowki dla mnie sa one najlepsza czescia utworow
Czemu boisz sie je nagrywac ?? ![]()
Boję się, bo obecnie gram więcej akordowo na klasyku (elektryka nie zabieram ze sobą na stancję) i wyszłam trochę z wprawy
Ostatnio jak dorwałam w święta mojego elektryka to nawet miałam problem z tempem w wolniejszej solówce w Blood Brothers Ironów
I ogólnie nie gram ich jeszcze na tyle pewnie, żeby stanąć przed kamerą i dać czadu ![]()
EDIT: A z resztą, sam się przekonaj ![]()
http://w173.wrzuta.pl/audio/a0ODGrTDujE/blood_brothers
Nagrywane na szybko i bez wzmacniacza, bo na razie jestem bez niego.
PS. Na końcu to się kompletnie rypnęłam xD
Rouge napisał:
Boję się, bo obecnie gram więcej akordowo na klasyku (elektryka nie zabieram ze sobą na stancję) i wyszłam trochę z wprawy
Ostatnio jak dorwałam w święta mojego elektryka to nawet miałam problem z tempem w wolniejszej solówce w Blood Brothers Ironów
I ogólnie nie gram ich jeszcze na tyle pewnie, żeby stanąć przed kamerą i dać czadu
EDIT: A z resztą, sam się przekonaj
http://w173.wrzuta.pl/audio/a0ODGrTDujE/blood_brothers
Nagrywane na szybko i bez wzmacniacza, bo na razie jestem bez niego.
PS. Na końcu to się kompletnie rypnęłam xD
Fajnie zagrane tylko popracuj nad bendami (wg.mnie) ![]()
Brown, jesteś dobrym przykładem na to, że nie trzeba kupować jakiegoś drogiego Gibola albo Fendera, żeby grać świetnie. Wymiatasz z tą swoją gitarką. Pewnie nikt na forum tak nie gra. Szacun.
arti13 napisał:
Brown, jesteś dobrym przykładem na to, że nie trzeba kupować jakiegoś drogiego Gibola albo Fendera, żeby grać świetnie. Wymiatasz z tą swoją gitarką. Pewnie nikt na forum tak nie gra. Szacun.
Dzieki!![]()
Nie, no genialne, nie wierzę, ze gitarę można opanować tak dobrze w rok z hakiem, też bym tak chciał ! ![]()
Też uwielbiam solówki, ale także boję się je pokazywać xD na razie z dłższych solówek to tylko fade to black metalliki i unforgiven....Moze kiedys wrzucę ![]()
Pozdrawiam
Wow ![]()
Miodzio jak wszystko. Gdzieś ty koszulkę kupił?
nigdzie dopaść nie mogę
Solo idealnie zagrane, gratuluje takich umiejętności dobrze że potrafisz pokazać nasze forum z dobrej strony, życzę więcej udanych coverów.
Dzieki wam!! powiedzcie jeszcze jak mozecie co robie zle ![]()