Forum gitarowe
Nie jesteś zalogowany.
Przyjmijmy wstępnie taką zasadę, zobaczymy jak się sprawdzi:
Każdy, kto chce otrzymać od innych forumowiczów opinię o swojej grze, zakłada dla siebie wątek i tam wstawia nagrania.
Ja apeluje o to żeby każdy kto już wsadził jakis filmik (zwłaszcza te z działu covery) dał link jeszcze raz na swoją zakładke ^^
Popieram
Ok. Jak nazwać wątek? Swoim nickiem?
Najlepiej gdybyś właśnie tak zrobił ^^ od razu będzie wiadomo gdzie wchodzić ;]
tak to ma wyglądać? Gitarzystek
Jak dla mnie OK ![]()
Raz jeszcze zwracam uwagę na prawidłowe wklejanie filmów na forum.
Jeżeli podany link będzie miał inny format niż tak jak to jest opisane w temacie Filmy w wątkach forum, to może się okazać, że nie wyświetli się prawidłowo.
Ze względu na pewne komentarze mówiące o mojej GĘBIE na Youtube po zamieszczeniu ostatniego filmiku (skasowany), chciałbym wstawić jedynie mp3 i jpg. Dobrze?
Najlepiej jednak żeby to było w formie filmu mimo wszystko, możesz przecież utworzyć film z tym jpg jako obrazem a mp3 jako kanałem audio. Byłbym wdzięczny za takie rozwiązanie, wówczas będzie to można odsłuchiwać bezpośrednio na forum ![]()
Ale oczywiście może być też link do pliku mp3 i jpg.
Zrobię co w mej mocy. Dziś chciałem coś nagrać, ale... Nie jestem w stanie zagrać intro do Stairway to heaven bez co najmniej jednej pomyłki! A już na pewno nie w tempie.
możesz nagrać filmik w którym nie widać twarzy ;]
Dokładnie, poza tym z krytyką ludzi, którzy siedzą na dupie i nic nie robią tylko zajmują się próbami dołowania innych spotkasz się nie raz. Wielu z nich z pewnością nigdy by nie wystąpiło przed kamerą będąc początkującymi gitarzystami. Olej to i rób dalej swoje :-)
Jak się ze mnie ktoś nabija (oj często to bywa ;p) to uważam że to jego problem ![]()
lis1994 napisał:
możesz nagrać filmik w którym nie widać twarzy ;]
Tak, ale pózniej wyjeżdżają z tekstem "żal mi ludzi którzy wstydzą się pokazać twarz"
Ja to poprostu olewam. ![]()
Ostatnio edytowany przez karol1998 (2010-02-12 16:10:35)